Pariu pe termen lung de incredere extrem de mare propus de Sydu!


Pariu pe termen lung de incredere extrem de mare propus de Sydu!

Pariu pe termen lung de incredere extrem de mare propus de Sydu!

In primul rand vreau sa clarific o chestie: Pariu de incredere extrem de ridicata nu inseamna pariu de incredere MAXIMA. Este o oarecare diferenta, dar nu mare.

Ideea pentru acest bilet mi-a venit atunci cand am vazut o postare in Grupul Oficial Ponturi Bune(click aici pentru a intra in el)Am ramas placut surprins, multi pariori fiind extrem de buni si prezentand analize bune acolo!

O scurta analiza pentru biletul prezentat:

Despre FCSB mi se pare destul de clar ca „trebuie” sa castige campionatul. Pana si Astra lui Sumudica a jucat mult sub asteptari in meciul direct, iar despre Viitorul nu mai trebuie sa precizez. Oricum, echipa lui Reghe are un lot mai bun decat restul candidatelor la titlu iar distanta este mica. Imi este foarte greu sa ma gandesc ca nu „ros-albastrii” vor castigat si aceasta editie de Liga 1, chiar daca este ultimul lucru pe care mi-l doresc.

Salzburg domina de cativa ani campionatul in Bundesliga. Anul acesta s-au „clatinat” destul de serios, dar intr-un final au reusit sa revina acolo unde le este locul: pe prima pozitie. Distanta fata de singura contra-candidata serioasa este de 4 puncte. Nu cred ca sunt sanse prea mari sa fie ajunsi.

Atentie: Aceasta este o inevstitie de lunga durata, insa ii dau sanse foarte mari de reusita!