Cum va pot insela escrocii pe net ep.3 - Meciurile free for confidence


Cum va pot insela escrocii pe net ep.3 – Meciurile free for confidence

pbmani

Iata ca am ajuns is la cel de-al 3-lea episod in care va aratam cum procedeaza oamenii cu pagini de meciuri 100% fixed.

Pana acum v-am prezentat un video (click aici) si doua articole (click aici si click aici). Toate acestea s-au dovedit un succes asa ca astazi va vom prezenta o noua tactica de inselatorie.

Cei cu pagini 100% fixed dau impresia cel mai bine ca sunt de maxima incredere oferind partide „free for confidence”, mai exact gratuite pentru incredere.

Pentru inceput va fi nevoie de cat mai multe postari ale adminului pentru a nimeri totusi un meci, deobicei de cota 15+ (pentru a fi totusi mai usor decat unul tip 2/1 1/2).

Ca exemplu am luat o singura partida, insa retineti: SE POT FACE NENUMARATE ASTFEL DE POSTARI, IN ACEST CAZ, FIIND PARIAT ACELASI PRONOSTIC LA MAI MULTE MECIURI, SANSELE CA UNUL DINTRE ACESTEA SA IASA SUNT IMENSE.

Adminul paginii are de parcurs astfel trei pasi:

PASUL 1:

Postarea meciurilor in statusuri diferite.

1

PASUL 2:

Ascunderea acestor postari prin butonul Hide from Timeline

2

PASUL 3:

Acest pas are loc dupa inceheierea partidei cu pronosticul ales ca fiind castigator. Apasarea butonului Undo face ca articolul sa reapara pe pagina, ora fiind cea dinaintea meciului.

3

4

Ajutorul unui prieten aici ar fi esential, acesta lasand comentarii plauzibile ca de exemplu „multumesc, am reusit si eu sa castig, esti cel mai bun”.

Dupa acest meci bineinteles ca „si-a demonstrat increderea” si urmatoarele sunt pe bani, iar cei care „nu au apucat sa il vada” vor dori sa cumpere pentru ca precedentul oferit free „i-a iesit”.