CHALLANGE SYDU: Drumul spre 1000 LEI -> Pasul 1


CHALLANGE SYDU: Drumul spre 1000 LEI -> Pasul 1

Pentru cei ce nu stiu despre ce e vorba, am facut o postare pe facebook in care am aratat cum din 7 pariuri se poate ajunge de la suma de 500 RON la cea de 1000. Este vorba de o cota medie de 1.11. Voi atasa si aici imagina cu explicatia:

Ideea s-a dovedit una de succes asa ca… SA II DAM DRUMUL!

Pariul a fost plasat la Unibet, agentia nr.1 licentiata in Romania. Profita acum de pariul fara risc de 250 RON printr-un click aici

Un mare derby va avea loc in Olanda. Stim cu totii concurenta dintre Ajax si PSV din eredivise, iar in acest sezon, formatiile de rezerve sunt si ele puse pe fapte mari, ocupand pozitii fruntase in Erestedivise.

Meciul se anunta unul in care vom vedea foarte multe goluri, pariul „over 0.5 goluri” fiind inexistent in oferta Unibet.

Niciodata in acest sezon nu s-a intamplat ca pe terenul celor de la Jong Ajax sa nu se marcheze minim doua goluri, ba mai mult, o singura data s-au marcat exact doua. Tensiunea va fi una mare in acest joc si cu siguranta ambele formatii vor dori cu orice pret victoria.

In istoria intalnirilor nu s-a intamplat niciodata sa nu se marcheze cel putin de doua ori, fapt pe care mizam si astazi!