Biletul zilei: Tripla cota 2.08; Dubla cota 2.18; Pronostic cota 2.10; Pronostic cota 2.00


Toate biletele sunt jucate la William Hill. Cel mai bun bonus oferit exclusiv Ponturi Bune de la aceasta agentie aici.

Biletul zilei: Tripla cota 2.08

tripla

FSV Wacker Nordhausen vs. Plauen -> Germania Regionalla Nord Est -> victorie FSV Wacker Nordhausen

Plauen se afla intr-o criza financiara uriasa si foarte multi jucatori de baza au parasit clubul. Amegan (LB, 2|0), Sajbidor (ST, 10|0), Lambach (CM, 15|0), Brusch (LM, 13|1), Hodzic (ST, 7|1), Müller (OM, 15|0), Knoll (RM, 10|1), Grossert (RB, 16|1), Ebersbach (GK, 16|0), Wild (LW, 15|2) and Lietz (LB, 16|0) au plecat, in locul lor venind jucatori din ligile inferioare sau tineri.

In tur Wacker Nordhausen a castigat pe terenul lui Plauen cu 0-2. In mod normal si astazi vor invinge la handicap fara prea mari probleme.

SV Rodinghausen vs. Uerdingen -> Germania Regionalla Vest -> SV Rodinghausen sau egal

Rodinghausen a facut cateva transferuri importante in vacanta de iarna in timp ce Uerdingen este una dintre cele mai slabe echipe ale ligii. In tur scorul a fost 1-1. Sunt de parere ca gazdele nu au cum sa piarda azi.

Paris-Saint Germain vs. Toulouse -> Franta Ligue 1 -> victorie Paris-Saint Germain

Unul dintre cele mai pariate meciuri ale zilei. Sunt sigur ca un timp PSG nu va mai face pasi gresiti in campionat. Ultima etapa m-am „ars” cu ei, insa acum nu mai au meci in UCL pentru care sa menajeze jucatori sau pe care sa se concentreze.

Biletul zilei: Dubla cota 2.18

dubla218

Augsburg vs. Bayer Leverkusen -> Germania Bundesliga -> ambele echipe marcheaza

Ultima data cand am mizat pe acest pronostic intr-o partida a celor de la Leverkusen a fost in cel mai recent joc al lor, scorul final fiind 4-5. Acesta este un meci intre echipa de pe pozitia a 5-a si cea de pe a 6-a. Ambele formatii au aratat in primele meciuri ca stau prost cu defensiva si destul de bine cu ofensiva. Augsburg are un singur egal in acest sezon facut atunci cand am propus sitem martingale pe acest pronostic. Dat fiind faptul ca nu a existat in istorie vreo remiza intre cele doua echipe, ma astept ca astazi scorul poate sa fie 1-1 sau 2-2.

Barcelona vs. Malaga -> Spania Primera Division -> Barcelona sa castige prima repriza

Cota acestui pronostic este mai mare decat la „pauza/final Barcelona”, aceasta fiind cu siguranta o greseala a bookmakerilor.  Marti „catalanii” vor juca in Uefa Champions League contra celor de la City si ma astept ca astazi sa incheie cat mai repede posibil meciul, cel mai probabil din prima repriza.

Biletul zilei: Pronostic cota 2.10

pronostic2.10

 

Trapani vs. Varese -> Italia Serie B -> victorie Trapani

Derby in cea de-a doua jumatate a clasamentului. In tur scorul a fost 5-2 si cotele sczaute pentru o partida cu goluri multe atat in prima repriza (4+) cat si la final (7+). Trapani este echipa mai valoroasa si exista o sansa mare ca punctele sa fie returnate astazi.

Biletul zilei: Pronostic cota 2.00

pronostic2.00

Swansea vs. Manchester United -> Anglia Premier League -> victorie Manchester United

Swansea este intr-o scadere clara de forma si Manchester United trebuie sa profite de asta. Incet incet munca lui Van Gaal se vede. Cred ca a sosit timpul ca oaspetii de astazi sa castige in deplasare, jocurile pe teren strain fiind cele care trag echipa in jos. Singurul indisponibil la „diavoli” este Carick, deci nu prea ar exista motive ca acestia sa nu castige azi.