Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Zilina vs Levadia ponturi pariuri și pronosticuri 13.07.2023

Joi, 13 iulie, de la ora 18:30 va avea loc meciul tur Zilina vs Levadia, contând pentru primul tur din preliminariile Conference League, a cărui analiză și pont îl găsiți pe site-ul Ponturi Bune. Pariem pe goluri!
Zilina vs Levadia
July 13,2023
18:30

Ponturi Zilina vs Levadia

sub 2.5 goluri - cotă 1.65 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Zilina vs Levadia

Se anunță o dublă echilibrată, de luptă, asta pentru că sunt două echipe cam de aceeași valoare. Este clar faptul că Levadia este în avantaj prin faptul că a disputat multe jocuri oficiale înainte de acest meci. Recomand pronosticul „sub 2.5 goluri”, la o cotă de 1.78 la Unibet!

Zilina

  • Zilina s-a clasat doar pe locul 6 în ediția precedentă din Slovacia și a fost nevoită să joace un baraj de calificare pentru a merge în Conference League. A câștigat ambele jocuri, atât cu Banska Bystrica, cât și cu Ruzomberok.
  • Slovacii sunt la primul joc oficial din actuala stagiune. Vin după o serie de partide amicale, printre care și una cu U Cluj, încheiată la egalitate, scor 1-1.
  • Conform caselor de pariuri online, Zilina are prima șansă la calificare – 1.67 este cota pentru o victorie în manșa tur cu Levadia!

Levadia

  • Levadia este vicecampioana Estoniei și astfel s-a calificat în preliminariile Conference League. Anul trecut, aceștia erau eliminați încă din turul II de Hibernians din această competiție.
  • Levadia este în plin sezon în Estonia. Oaspeții sunt lideri în campionat și se luptă pentru titlu.
  • De altfel, Levadia este într-o formă de zile mari înainte de manșa tur cu Zilina, fiind neînvinsă în ultimele 9 jocuri (6 victorii și 3 remize) – 4.75 este cota pentru un succes!

Pariază pe COTA 1.78 la Unibet!

Plasează pariul