Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Zalgiris vs Slovan Bratislava ponturi și pronosticuri 03.11.2022

Joi, de la ora 19:45, la Vilnius, Zalgiris și Slovan Bratislava se vor duela în cadrul rundei cu numărul 6 din Grupa H Europa Conference League.
Zalgiris vs Slovan Bratislava
November 03,2022
19:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Zalgiris vs Slovan Bratislava

Avem o echipă favorită și aceasta este Slovan Bratislava. Victoria o face să se califice în faza următoare din postura de lider al grupei și atunci pare să fie mai motivată. Recomandarea mea este Slovan Bratislava câștigă oricare dintre reprize, cotă 1.70 la Superbet.

Ponturi Zalgiris – Slovan Bratislava

Slovan câștigă oricare dintre reprize - Cota 1.70⭐
Pariază acum

Zalgiris

  • Fotbalul practicat de reprezentanta Lituaniei a adus-o pe ultimul loc în Grupa H, cu 5 puncte. Are nevoie de o victorie convingătoare să poată încheia pe unul dintre primele două locuri, ceea ce este greu de crezut.
  • Pe de altă parte, este într-un moment bun, chiar a reușit în ultimele două etape să obțină o victorie, 2-1 cu Pyunik Erevan, câț și o remiză, 2-2 la Basel.
  • Singura competiție unde domină autoritar este A-Lyga, campionatul Lituaniei, acolo unde cu doar puțin timp în urmă a trecut cu 6 la 0 de Dziugas Telsiai și rămâne pe locul 1, cu 75 de puncte.

Slovan Bratislava

  • A intrat într-o perioadă favorabilă și nu are milă de nimeni, așa cum s-a tot văzut în ultimele patru dueluri în care a fost angrenată în mai multe competiții.
  • Cel mai recent dintre jocuri a avut loc în campionatul intern, unde a primit vizita celor de la Mikulas. 1-0 a fost atunci scorul, iar în urma rezultatului a rămas lider în Slovenia, cu 35 de puncte.
  • Tot de o victorie la limită a avut Slovan Bratislava parte și în etapa anterioară din Europa Conference League. Acolo a jucat tot acasă, cu Pyunik Erevan și a reușit să câștige cu scorul de 2-1. Rezultatul acesta a făcut-o să urce pe 1, cu 8 puncte, la egalitate cu FC Basel.

Pariază la Superbet pe meciurile din Europa Conference League

Plasează pariul