Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Zalgiris vs Pyunik ponturi și pronosticuri 13.10.2022

De la ora 22:00, joi seară, Zalgiris Vilnius și Pyunik Erevan urmează să se dueleze în cadrul etapei cu numărul 4 din Europa Conference League. Partida face parte din Grupa H.
Zalgiris vs Pyunik
October 13,2022
22:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Zalgiris vs Pyunik

Faptul ca Pyunik a pierdut ultimele cinci deplasări, mă aștept să văd un joc mai timid decât cel din urmă cu o săptămână. Chiar și așa, cum punctele sunt extrem de importante, vă recomand sub 2.5 goluri, cotă 1.65 la Superbet.

Ponturi Zalgiris – Pyunik

Franța câștigă la cel puțin patru goluri - Cota 1.55⭐
Pariază acum

Zalgiris

  • Campionatul intern este la discreția lui Zalgiris, echipă care an de an se luptă să cucerească A-Lyga. A mai oferit o demonstrație de forță în urmă cu puțin timp, atunci când a trecut cu 4-0 de Jonava.
  • Nu a avut același succes și în meciul de la Erevan, acolo unde a fost învinsă cu scorul de 2 la 0 de către cea pe care și joi seara urmează să o înfrunte.
  • În Grupa H se află pe locul al 4-lea, ultimul. Are cel mai slab atac din cadrul acetor grupe, dovadă că nu a reușit să înscrie în cele trei meciuri deja disputate.

Pyunik

  • Aflată pe locul al doilea, cu 6 puncte din 9 maxim posibile. Pyunik Erevan are ocazia ca acum să urce pe prima poziție, iar una dintre condiții este să obțină victoria.
  • Știe cum să găsească punctele slabe ale echipei lituaniene, având în vedere că în runda anterioară a trecut cu 2-0 de aceasta. Golurile acelui meci au fost înscris de Juninho și Otubanjo.
  • Faptul că joacă pe teren străin are o problemă reală. Este postura unde a suferit înfrângeri pe bandă rulantă în precedentele cinci dueluri.

Pariază la Superbet pe meciurile din Europa Conference League!

Plasează pariul