Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Young Boys vs KuPS ponturi si pronosticuri 11.08.2022

De la ora 22:00, Young Boys si KuPs se intalnesc in mansa secunda a turului III preliminar din Europa Conference League. Se pleaca de la scorul de 2-0 pentru echipa din Elvetia, iar partida are loc pe Stadion Wankdorf.
Young Boys vs KuPS
August 11,2022
22:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Young Boys vs KuPS

Diferenta de valoare dintre YBB si KuPS s-a vazut si in prima mansa, atunci cand fara sa apese pe pedala de acceleratie a reusit sa castige cu scorul de 2-0. Aceeasi diferenta o vad si acum, iar drept urmare va recomand peste 2.5 goluri, cota 1.55 la Superbet.

Ponturi Young Boys – KuPS

peste 2.5 goluri - Cota 1.47⭐
Pariază acum

Young Boys

  • Campionatul in Elvetia a inceput si el de cateva runde, iar Young Boys Berna a inceput putin sa se incurce atunci cand joaca acolo.
  • Pentru a doua oara consecutiv cand remizeaza, insa a facut lucrul acesta dupa a intalnit-o pe FC Basel si intr-un joc care s-a disputat pe teren strain.
  • Pe de alta parte, galben-negrii stau bine in compartimentul defensiv. Acolo au primit un gol in ultimele cinci dueluri, meciuri unde se incadreaza si acel 2-0 din turul cu finlandezii de la KuPS.

KuPS

  • Au intrat motivati in teren, insa aceasta motivatie s-a vazut exclusiv la inceputul meciului atunci cand a parut ca este ceva mai hotarata.
  • Dupa minutul 15 a fost o singura echipa in teren si aceasta nu a fost KuPS. Din contra, a amenintat poarta adversa in doar trei randuri si de doua ori si-a atins tinta.
  • De altfel, nu trece prin cele mai bune clipe din acest sezon. Imediat dupa esecul cu Young Boys a evoluat tot acasa, acolo unde a incheiat 1-1 cu Honka, in campionatul intern si ajunge la trei dueluri consecutive fara succes.

Pariaza pe Europa Conference League la Superbet!

Plasează pariul