Woodley - Till. Americanul isi apara pentru a 4-a oara centura

UFC 228 are loc sambata noaptea, insa meciul cel mai important probabil nu va incepe inainte de ora 07:00. Woodley - Till este duelul pentru centura de la semimijlocie, o categorie unde luptele sunt foarte frumoase.
Darren Till

Woodley este detinatorul centurii la categoria semimijlocie si a unui record de 18-3-1 in MMA. A pus mana pe centura acum 2 ani, in urma unui duel castigat prin KO in fata lui Robbie Lower. Americanul de 36 de ani a avut serios de tras pana a se bate pentru un asemenea titlu si nu este de mirare ce-a urmat apoi. Si-a aparat centura de 3 ori pana acum (doua victorii si un egal), insa toate rezultatele au venit la decizie. Dintr-un sportiv ce reusea sa faca spectacol in cusca, Tyron a revenit la stilul sau de lupta la sol. Eficient, ce-i drept, insa nu neaparat ceva frumos si placut pentru publicul larg. Singurele sale doua infrangeri in UFC au venit la decizie. Interesant e ca ambele dispute au avut loc in Canada, in fata lui Shields si MacDonald. Dar a trecut destul timp de atunci, 4 ani, iar Woodley s-a dezvoltat ca luptator.

100% până la 450RON
Pariază acum

Till n-are nicio infrangere in MMA, record 17-0-1. Totusi, cariera britanicului de 25 de ani abia acum incepe, deoarece lupta cu Woodley este prima cu adevarat importanta. Si prima pe care o desfasoara in America de Nord. Ultima lupta, ce a avut loc in mai, chiar in orasul natal al lui Darren, Liverpool, a fost oarecum cu cantec. Impotriva lui Thompson, pe care Woodley a fost nevoit sa-l invinga pentru a-si apara centura, Till n-a realizat cantarul. Insa in urma unui „deal” cu tabara adversara, a intrat in cusca si a castigat la decizie. Trei din ultimele sale patru victorii au avut acest deznodamant, dovedind ca si Till s-a „maturizat” cumva si nu mai arunca pumni in stanga si-n dreapta.

Sunt doi luptatori ce au dovedit ca pot sa fie spectaculosi, dar care in ultima perioada au dorit sa obtina victoria cu orice pret. Till abia a facut cantarul si de data aceasta, el trebuind sa coboare destul de mult in greutate. Are avantajul alonjei, fiind cu 10 cm mai inalt, insa Woodley este sportivul mai versat in astfel de lupte cu miza mare. Si americanul clar n-o sa se fereasca sa duca lupta la sol. Cred ca nu vom avea un KO, iar cei doi vor sta mult sa vada ce va face celalalt. Intr-un duel tactic, Woodley are avantajul, chiar daca mai toate casele de pariuri au inversat cotele in ultimele zile.

Pronosticuri Woodley - Till