Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Wolfsberger vs Molde ponturi si pronosticuri 25.08.2022

Joi, ora 20:00, in Austria, pe terenul lui AC WOlfsberger, echipa locala o intalneste pe Molde FK, intr-un duel din mansa retur a play-off-ului Europa Conference League. A fost 1-0 in tur pentru Wolfsberger.
Wolfsberger vs Molde
August 25,2022
20:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Wolfsberger vs Molde

Molde are calitate in joc si a demonstrat de nenumarate ori acest lucru. La fel si in tur, insa nesansa si-a spus atunci cuvantul si s-a produs acest rezultat considerat surprinzator. Acum astept sa fie mobilizata la maximum si atunci sa obtina victorie mult dorita si care s-o duca in grupe.  Victorie Molde FK este recomandarea mea, cota 2.15 la Superbet.

Ponturi Wolfsberger – Molde

Union Berlin marcheaza intre 1 si 3 goluri - Cota 1.42⭐
Pariază acum

Wolfsberger

  • Austriecii au dat putin planurile peste cap celor care au crezut ca MOlde are meci usor in prima partida din play-off si drept urmare au plecat victoriosi din Norvegia.
  • Singurul gol al acelei infruntari i-a apartinut lui Baribo, asta dupa ce a fost servit excelent de Rocher, inca din prima repriza.
  • Imediat dupa jocul din Norvegia a urmat un alt duel tare, doar ca atunci nu a mai avut sansa si a pierdut cu 1-2 in fata echipei Austria Viena.

Molde

  • Desi a pierdut cu 0-1 in tur, Molde FK nu trebuie sa fie trista dupa ce s-a intamplat in urma cu o saptamana, deoarece a dominat copios duelul acela.
  • De altfel, 24 de ocazii de gol a avut formatia norvegiana in acel duel, iar jumatate dintre ele au fost trimise pe poarta adversarilor, dar fara succes.
  • Molde joaca si ea in campionatul intern, acolo unde continua sa fie lider si pare ca se indreapta spre un nou titlu. A mai pus trei puncte in dreptul ei dupa ce a trecut cu scorul de 1-0 de Haugesund.

Pariaza la Superbet pe meciuri din Europa Conference League!

Plasează pariul