Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Wisla Plock vs Dinamo București ponturi și pronosticuri 01.12.2022

Joi, de la ora 19:45, Wisla Plock și Dinamo București se vor duela în cadrul rundei cu numarul 8 din grupele Champions League. Meciul este transmis și la TV, pe Digi Sport 2, Orange Sport și Prima Sport 2.
Wisla Plock vs Dinamo București
December 01,2022
19:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Wisla Plock vs Dinamo București

Cele două s-au duelat și în runda anterioară, acolo unde au reușit dinamoviștii să câștige la cinci goluri diferență. Dacă în tur a fost spectacol, mă aștept să văd din nou același ritm și la final să văd peste 57.5 goluri, cotă 1.55 la Superbet.

Ponturi Wisla Plock – Dinamo București

peste 21.5 game-uri - Cota 1.67⭐
Pariază acum

Wisla Plock

  • A reușit să își mai ridice moralul cu victoria pe care a obținut-o în etapa trecută din campionatul Poloniei. Atunci a trecut cu scorul de 38 la 28 de Ostrow Wielkopolski.
  • Totuși, nu la fel de mult noroc a avut și în etapa anterioară din Champions League, atunci când a vizitat Bucureștiul și a plecat învinsă.
  • Drept urmare, a căzut pe locul 6 în Grupa A din Champions League handbal masculin, la două puncte peste PPD Zagreb, prima care nu merge în play-off.

Dinamo București

  • Campioana României joacă la cel mai înalt nivel și atunci nu trebuie să ne mire faptul că vine după cinci victorii consecutive în toate competițiile.
  • Ocupă locul 5 în Grupa A din Champions League, cu 7 puncte, iar ultimele două le-a luat după succesul cu 32-27 în fața aceleiași formații pe care și joi o va înfrunta.
  • În campionatul intern este net superioară tuturor echipelor întâlnite. 43-27 este scorul reușit în etapa anterioară, atunci când Potaissa Turda a stat în fața ei.

Pariază la Superbet pe meciurile din handbalul masculin!

Plasează pariul