Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Vllaznia vs Linfield ponturi pariuri și pronosticuri 20.07.2023

În primul tur preliminar din Conference League va avea loc duelul dintre Vllaznia și Linfield. Meciul retur este programat joi, 20 iulie, de la ora 21:45 pe "Loro-Boriçi Stadium". Vedem goluri?
Vllaznia vs Linfield
July 20,2023
21:45

Ponturi Vllaznia vs Linfield

1 pauză/1 final - cotă 2.20 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Vllaznia vs Linfield

Se anunță un meci la fel de spectaculos ca în tur, asta pentru că Vllaznia nu are nimic de pierdut și va trebui să își joace șansa până la capăt. De partea cealaltă, Linfield a arătat forță ofensivă în tur și mă aștept să înscrie și în retur. Recomand pronosticul „ambele marchează”, la o cotă de 1.84 la Unibet!

Vllaznia

  • Vllaznia a dezamăgit în tur și a pierdut clar, cu scorul de 3-1. Pe lângă scor, jocul prestat a fost modest, având doar 2 ocazii de gol și 34%.
  • Meciul cu Linfield a fost primul oficial din actuala stagiune, lucru ce reprezintă clar un minus.
  • Trebuie spus faptul că în sezonul precedent din Conference League, Vllaznia nu a avut nici o șansă cu Universitatea Craiova în turul II, pierzând cu 4-1 la general.
  • 7.60 este cota la calificare cu Linfield!

Linfield

  • Vicecampioana Irlandei de Nord este ca și calificată în turul II din Conference League, după victoria cu 3-1 din tur. A dominat categoric jocul, iar scorul putea fi mult mai mare.
  • În ediția 2022/2023, Linfield a fost la un pas de grupele Conference League – a pierdut la penalty-uri finala cu RFS.
  • Trebuie spus faptul că Linfield nu a mai pierdut un joc oficial din februarie 2023. Se impune și în retur? 2.35 este cota!

Pariază pe COTA 1.84 la Unibet!

Plasează pariul