Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Vikingur Reykjavik vs Riga FC ponturi și pronosticuri 20.07.2023

Joi, de la ora 21:45, la Reykjavik, pe Vikingsvollur are loc duelul Vikingur Reykjavik – Riga FC din manșa secundă a turului I preliminar din Europa Conference League. 0-2 a fost scorul în prima întâlnire.
Vikingur Reykjavik vs Riga FC
July 20,2023
21:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Vikingur Reykjavik vs Riga FC

Se spune despre 2-0 că este cel mai periculos scor când vine vorba despre sportul rege, iar acesta este scorul prin care Riga FC a câștigat în prima manșă. Se schimbă postura și probabil gazdele vor începe destul de tare, iar golurile or să vină pe fondul spațiilor lăsate libere.  Peste 2.5 goluri, aceasta este recomandarea mea, cotă 2.20 la Superbet.

Ponturi Vikingur Reykjavik – Riga FC

victorie Rybakina scor 2-0 - Cota 1.55⭐
Pariază acum

Vikingur Reykjavik

  • Campionatul din Islanda este în plină desfășurare, iar în 8 iulie a jucat cel mai recent duel. 3-3 a fost scorul în fața lui Keflavik, ceea ce a fost suficient să o mențină pe Vikingur pe prima poziție.
  • Nu s-a resimțit jocul bun practicat în campionat în manșa I a dublei cu Riga FC. Cu doar un singur șut pe spațiul porții adverse, Vikingur a pierdut cu 0-2.
  • După o primă repriză mai nereușită, tehnicianul insularilor a decis să facă schimbări, dar la doar câteva minute după fluierul de start al celei de-a doua reprize s-a stabilit scorul final.

Riga FC

  • Prestația letonilor de la Riga FC a fost demnă de o favorită așa cum s-a întâmplat în duelul avut în urmă cu o săptămână.
  • Riga FC a dominat încă din prima repriză, dar a avut nevoie de o jumătate de oră pentru a deschide scorul. Douglas Aurelio a transformat acțiunea pe care a avut-o, iar Marko Regza a dublat avantajul.
  • Formația baltică este pe val, imediat după victoria cu Vikingur a jucat în Cupa Letoniei și a făcut instrucție cu Betsafe. 5-0 a fost scorul unui duel în care titularii din cupele europene au fost menajați.

Pariază la Superbet pe meciurile din cupele europene!

Plasează pariul