Vendsyssel FF - Vejle. Rezultat greu de anticipat.

O nouă rundă debutează în sezonul din Danemarca, având un singur meci pe ordinea de zi. Este vorba de partida dintre Vendsyssel FF și Vejle, duel programat de la ora 20:00 pe Nord Energi Arena. Cele două formații merg oarecum în oglindă în acest început de sezon, iar tocmai acest joc poate destabiliza starea uneia și implicit să readucă spiritul de învingător în tabăra cealaltă.

Vendsyssel FF, gazda acestei dispute, pornește la casele de pariuri ușor cu a doua șansă acest lucru fiind datorat faptului că va avea în față un adversar ceva mai puternic. Formația condusă de la margine de Barthel Askou a reușit să prindă anul trecut ultimul bilet către prima ligă din Danemarca, și este pregătită să nu dea cu piciorul acestei șanse. În prima etapă, Vendsyssel FF a reușit să debuteze cum nu se putea mai bine, învingându-i pe teren propriu pe cei de la Odense, scor 3-2. Minunea a continuat și după această victorie, iar cei de la Vendsyssel FF au câștigat și pe terenul celor de la Esbjerg cu scorul de 2-3, practicând un joc extrem de pragmatic și eficient în fața porții. Ultimele două etape au înregistrat două înfrângeri pentru Vendsyssel FF în fața celor de la Nordsjaelland, scor 0-3, și cu Aalborg, scor 0-1. De două runde albaștrii nu au reușit să marcheze, iar cu siguranță vor sparge gheața împotriva celor de la Vejle.

Vejle, oaspetele acestei partide, pleacă spre Hjorring spre a disputa o nouă rundă în care își dorește să obțină toate cele trei puncte, fiind ușor favorită contra celor de la Vendsyssel FF conform caselor de pariuri. Vejle este nou-promovată și speră să facă un sezon foarte bun, încununându-l la final cu un loc deasupra zonei roșii.Velje a reușit să câștige primul joc din acest sezon cu scorul de 3-1 în fața celor de la Hobro. Acest succes a adus încă două rezultate foarte bune, 1-1 pe terenul celor de la Brondby și același scor și pe terenul celor de la Aarhus. Din nefericire pentru Vejle, aventura acesteia de a fi neînvinsă s-a încheiat în urmă cu o săptămână când oaspeții acestei partide au pierdut pe teren propriu în fața campioanei Midtjylland cu scorul de 1-3, fiind un rezultat dezamăgitor pentru jucătorii lui Sormani care au condus până în minutul 80, iar mai apoi corabia a început să se scufunde cu fiecare gol primit în următoarele 10 minute.

Atmosfera este destul de vijelioasă la cele două echipe nou-promovate, dar cu siguranță, duelul din această seară va fi extrem de bine pregătit de amândouă deoarece reprezintă biletul lor spre ieșirea din această formă slabă. Voi merge în această seară pe mâna celor de la Vendsyssel FF care nu cred că vor bifa încă un rezultat negativ, mizând astfel pe un rezultat de egalitate, dar cu goluri de ambele părți.

Pronosticuri Levante - Sevilla