Vendsyssel FF - Aalborg. Se anunță o partidă cu multe reușite.

Runda cu numărul 4 din Danemarca se încheie în această zi de luni cu partida dintre Vendsyssel FF și Aalborg, duel programat de la ora 20:00 pe Nord Energi Arena. Cele două formații au început identic sezonul, adunând până în acest moment 6 puncte din 9 posibile, luptându-se în mod direct pentru menținerea în prima jumătate a clasamentului, ceea ce ne confirmă spectacolul din această seară, golurile ne lipsind cu siguranță.

Vendsyssel FF, gazda acestei dispute, pornește la casele de pariuri cu a doua șansă acest lucru fiind datorat faptului că va avea în față un adversar mult mai puternic și mai experimentat. Formația condusă de la margine de Barthel Askou a reușit să prindă anul trecut ultimul bilet către prima ligă din Danemarca, și este pregătită să nu dea cu piciorul acestei șanse. În prima etapă, Vendsyssel FF a reușit să debuteze cum nu se putea mai bine, învingându-i pe teren propriu pe cei de la Odense, scor 3-2. Minunea a continuat și după această victorie, iar cei de la Vendsyssel FF au câștigat și pe terenul celor de la Esbjerg cu scorul de 2-3, practicând un joc extrem de pragmatic și eficient în fața porții. Ultima etapă a adus primul insucces suferit de cei de la Vendsyssel FF, 3-0 pe terenul celor de la Nordsjaelland. Aceasta nu are de ce să intre într-o criză datorită rezultatului deoarece este conștientă că dacă va avea atitudinea din primele jocuri, finalul din această seară le poate aduce alte trei puncte.

Aalborg, oaspetele acestei dispute, pornește conform caselor de pariuri cu prima șansă la câștigarea meciului datorită diferenței de valoare dintre ea și echipa gazdă. Start-ul de sezon a fost excelent pentru alb-roșii care au reușit să debuteze cu dreptul în noua ediție de campionat. Aceasta a reușit să câștige pe terenul celor de la Sonderjyske cu scorul de 1-0, Kusk aducând bucuria pe chipurile colegilor săi în minutul 79. În cea de a doua partidă urma să vină campioana Midtjylland cu dorința de a reuși prima victorie din acest sezon, dar roș-albii au realizat șocul acestei runde, învingând cu scorul de 2-1. Din păcate, și pentru Aalborg, minunea a ținut doar 2 etape, iar săptămâna trecută Copenhaga a reușit să facă scor cu roș-albii, 4-0 atribuindu-le fără drept de apel, astfel că Aalborg s-a mai trezit după start-ul fulminant de sezon.

Cele două formații se prezintă în oglindă, astfel că va fi destul de greu de anticipat o victorie a uneia dintre ele, deși casele de pariuri au mai multă încredere în Aalborg. Având în vedere terenul propriu și forța ofensivă, Vendsyssel FF va fi o nucă extrem de tare în această partidă, pe care cred că nu o va pierde, având mari șanse să înscrie chiar de două ori.

Pronosticuri Sepsi - FC Voluntari