Vejle - Midtjylland. Misiune dificilă pentru oaspeți.

Cea de a 4-a rundă din fotbalul danez continuă și în această sâmbătă cu două partide ce sunt oferite spre bucuria fanilor de a vedea la treabă echipele lor favorite. Unul dintre aceste dueluri este cel dintre Velje și Midtjylland, partidă programată de la ora 20:00 pe stadionul din Velje. Jocul va alinia la centru o nou-promovată și campioana sezonului trecut, astfel că se poate intui un rezultat dinainte, dar surprizele pot să apară oricând.

Vejle, gazda acestei partide, primește vizita campioanei pe care o așteaptă cu gândul să scoată măcar un egal deși majoritatea specialiștilor o dau ca victimă sigură. Vejle este nou-promovată și speră să facă un sezon foarte bun, încununându-l la final cu un loc deasupra zonei roșii. Formația antrenată de pe bancă de italianul Sormani a reușit să promoveze în prima divizie după un sezon extrem de reușit, iar debutul pe scena întâi a fotbalului danez s-a realizat cum nu se putea mai bine .Velje a reușit să câștige primul joc cu scorul de 3-1 în fața celor de la Hobro. Acest succes a adus încă două rezultate foarte bune, 1-1 pe terenul celor de la Brondby și același scor și pe terenul celor de la Aarhus, astfel că atmosfera de la clubul din Vejle este nu mai bună de a scoată încă un punct din jocul contra campioanei.

Midtjylland, oaspetele acestei partide, pornește cu prima șansă la câștigarea jocului deoarece deține și un lot mult mai valoros decât al combatantei din această seară. În primul joc din acest sezon, echipa lui Thorup nu a reușit să câștige pe teren propriu contra celor de la Aarhus, remizând cu scorul de 0-0. Deși au tras 17 șuturi spre poarta adversarilor, doar 3 și-au găsit ținta. În cel de-al doilea joc, aceasta s-a deplasat la Aalborg pentru a sparge gheața și să câștige astfel prima partidă din acest sezon, dar lucrurile nu au stat deloc așa pentru campioana Danemarcei. Midtjylland a pierdut în această deplasare cu scorul de 2-1, și astfel se adâncea din ce în ce mai mult în zona roșie. Descătușarea a venit etapa trecută când aceasta a reușit să câștige pe teren propriu în fața celor de la Esbjerg cu scorul de 3-1, astfel că situația ușor ușor va intra pe un făgaș normal, bineînțeles dacă nu se va încurca în această seară de o nou-promovată.

Cota oferită de casele de pariuri nu este deloc mică pentru Midtjylland care nu este favorită certă la câștigarea jocului mai ales că atitudinea celor de la Vejle poate fi un element important în această seară. Atmosfera de la Vejle va fi una excepțională, iar cu siguranță clubul gazdă va reuși să marcheze măcar o dată în poarta campioanei și de ce nu, să scoată cel puțin un egal.

Pronosticuri Niedercorn - Ufa