Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Vaduz vs Neman ponturi pariuri și pronosticuri 13.07.2023

Joi, 13 aprilie, de la ora 21:00, Vaduz primește vizita celor de la Neman pe „Rheinpark Stadion”, meci tur din primul tur preliminar din Conference League. Se impun gazdele?
Vaduz vs Neman
July 13,2023
21:00

Ponturi Vaduz vs Neman

sub 2.5 goluri - cotă 1.60 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Vaduz vs Neman

Neman este clar în avantaj prin faptul că are multe meciuri oficiale disputate, însă Vaduz poate compensa prin experiență și valoare. Se anunță un prim joc interesant, echilibrat, iar recomandarea mea este pronosticul „sub 2.5 goluri”, la o cotă de 1.75 la Unibet.

Vaduz

  • Vaduz joacă în liga a 2-a din Elveția, acolo unde s-a clasat doar pe locul 8. S-a calificat în preliminariile Conference League, după ce a câștigat Cupa în Liechtenstein.
  • Este la primul joc oficial din acest sezon. Inaine de meciul cu Neman, aceștia au disputat partide amicale, printre care și una cu Basel, pierdută cu 2-1.
  • Anul trecut, Vaduz juca în grupele Conference League, alături de AZ Alkmaar, Dnipro-1 și Apollon. Se clasa ultima, fără nici o victorie în cele 6 meciuri.
  • 1.58 este cota la victorie în manșa tur cu Neman!

Neman

  • Echipa din Belarus este în plin sezon înainte de jocul cu Vaduz. Oaspeții sunt lideri în campionat și rămâne de văzut dacă vor putea ține piept până la final celor de la BATE Borisov sau Dinamo Minsk.
  • Neman este într-o formă bună înainte de jocul cu Vaduz, aceștia având nu mai puțin de 7 victorii în ultimele 10 meciuri oficiale.
  • Conform caselor de pariuri, Neman are șanse minime la calificare – 6.20 este cota la victorie în acest joc!

Pariază pe COTA 1.75 la Unibet!

Plasează pariul