Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Vaduz vs Dnipro-1 ponturi și pronosticuri 13.10.2022

Joi seară, de la ora 22:00, la Vaduz, pe Rheinpark Stadion se va disputa duelul dintre Vaduz și Dnipro-1, din cadrul etapei cu numărul 4 din Grupa E Europa Conference League.
Vaduz vs Dnipro-1
October 13,2022
22:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Vaduz vs Dnipro-1

Încurajatoarea evoluție a celor de la Dnipro-1 în fața echipelor care sunt în spatele ei mă face să aștept un joc mai bun și implicit un duel la finalul căruia să obțină victoria. DNB Dnipro-1 este recomandarea mea, cotă 1.65 la Superbet.

Ponturi Vaduz – Dnipro-1

peste 52.5 goluri - Cota 1.70⭐
Pariază acum

Vaduz

  • Evoluția lui Vaduz din ultimele cinci dueluri nu a fost deloc încurajatoare, iar echipa elvețiană a câștigat un singur joc din aceste înfruntări.
  • În ultima săptămână a reușit să obțină două rezultate de egalitate, iar unul dintre ele în disputa tur cu Dnipro-1. A fost condusă, a condus, dar la final 2-2 a indicat tabela.
  • Tot fără victorie și după duelul din etapa trecută, Vaduz rămâne pe locul al treilea în Grupa E, acolo unde a acumulat două puncte, jumătate din câte are echipa de pe locul al doilea.

Dnipro-1

  • Nivelul jocului său a fost unul bun de-a lungul participării sale în Grupa E, chiar dacă a început această fază cu eșecul împotriva olandezilor de la AZ Alkmaar.
  • A continuat cu o victorie asupra ciprioților de la Apollon, iar apoi cu egalul smuls pe final din disputa tur contra aceluiați adversar.
  • Este într-o formă bună, a reușit să demonstreze asta și la finalul săptămânii trecute, atunci când a trecut la pas de Zorya, cu scorul de 3 la 0.

Pariază la Superbet pe meciurile din cupele europene!

Plasează pariul