Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Urartu vs Farul ponturi pariuri și pronosticuri 03.08.2023

Joi, 3 august, de la ora 19:00 va avea loc meciul retur Urartu vs Farul, contând pentru turul II preliminar din Conference League, a cărui analiză și pont îl găsiți pe site-ul Ponturi Bune. Pariem pe goluri!
Urartu vs Farul
August 03,2023
19:00

Ponturi Urartu vs Farul

ambele marchează - cotă 1.60 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Urartu vs Farul

Se anunță un duel spectaculos, cu multe reușite, cel puțin ca în manșa tur. Urartu este obligată să joace ofensiv, la victorie, în timp ce Farul are nevoie de un joc solid pentru a merge mai departe. Mă aștept la un meci deschis, iar recomandarea mea este pronosticul „ambele marchează”, la o cotă de 1.80 la Winmasters.

Urartu

  • Urartu a impresionat în tur, reușind să domine în multe momente, fiind foarte aproape de a scoate un rezultat pozitiv.
  • Conform caselor de pariuri, Urartu are șanse minime de calificare – 2.80 este cota în prezent!
  • Trebuie să știi că armenii au mai multă experiență în cupele europene decât Farul, însă niciodată nu au reușit să impresioneze, depășind primul tur doar de două ori în întreaga lor istorie.
  • Campionatul în Armenia tocmai a început. Urartu a debutat cu dreptul, 1-2 în deplasare la BKMA.

Farul

  • După victoria cu 3-2 din tur, Farul Constanța are prima șansă la calificarea în turul III din Conference League – 1.40 este cota în acest moment!
  • Campioana României nu impresionează în acest început de sezon, ba din contra. A dezamăgit preliminariile Champions League, acolo unde echipa lui Hagi a pierdut dubla cu Sheriff Tiraspol (3-1 la general).
  • Nici în campionatul intern nu se descurcă mai bine. Trupa de la malul mării vine după înfrângerea de pe teren propriu, 1-3 cu Poli Iași.
  • Totuși, „Marinarii” au 4 victorii și 2 înfrângeri în acest început de stagiune. Se impune Farul și în retur? 3.05 este cota!

Pariază pe COTA 1.80 la Winmasters!

Plasează pariul