Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ungaria vs Bulgaria ponturi pariuri și pronosticuri 27.03.2023

În cadrul grupei G din preliminariile Campionatului European din 2024 se va juca partida dintre Ungaria și Bulgaria, aceasta contând pentru etapa a doua, urmând să se desfășoare pe "Puskas Arena" din Budapesta, având lovitura de începere programată luni seara, la ora 21:45.
Ungaria vs Bulgaria
March 27,2023
21:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Ungaria vs Bulgaria

Dacă ne raportăm la valoarea celor două naționale, este clar Ungaria este superioară, aceasta având de asemenea și mult mai multă experiență, dar și performanțe mai mari în ultimii ani. De asemenea, beneficiază și de avantajul propriului teren, unde este extrem de greu de învins, suporterii jucând de multe ori un rol important. Așadar, mergem pe mâna gazdelor, într-o cotă de 1.53 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Ungaria – Bulgaria

Zverev câștigă la o diferență de minim 2 seturi - Cota 1.40⭐
Pariază acum

Ungaria

  • Este o echipă mai valoroasă, cu performanțe mai mari decât adversara sa în ultimii ani, așa nu este de mirare faptul agențiile de pariuri o dau ca favorită clară în această confruntare, mai ales joacă acasă, în fața propriilor fani.
  • Maghiarii au jucat la ultimele două ediții de Campionat European, la ambele având evoluții admirabile. De asemenea, aceștia au avut un parcurs impresionant și în ultima ediție de Nations League, terminând pe locul secund într-o grupă cu Italia, Anglia și Germania, în care au ratat primul loc la limită.
  • Naționala Ungariei nu a suferit decât două înfrângeri în ultimele zece jocuri, ambele cu Italia, în acest interval reușind șase victorii, ultima dată impunându-se în fața Estoniei, într-un amical încheiat 1-0.

ECHIPA PROBABILA: Dibusz; Szalai, Orban, Lang; Bolla, Nagy, Kalmar, Kerkez; Sallai, Szoboszlai; Adam

Bulgaria

  • Este o națională mică, ce nu mai impresionează de ani buni, aceasta dispunând de un lot modest, cu care nu poate emite pretenții. Este depășită de adversara sa la orice capitol, așa bookmakerii au toate motivele o dea ca outsidera, mai ales joacă în deplasare.
  • Bulgarii nu au mai jucat la un turneu final din 2004, de când se calificau la Campionatul European. Speră la accederea la turneul din Germania, însă vor avea o misiune grea, jucând într-o grupă complicată, în care favorite sunt Ungaria și Serbia.
  • Primul joc din actuala campanie de calificare i-a adus Bulgariei un eșec, aceasta fiind învinsă pe teren propriu de Muntenegru, pierzând la scor minim, întrerupând astfel o serie de șase partide consecutive fără înfrângere.

ECHIPA PROBABILA: Naumov; Petrov, Antov, Hristov; Stoyanov, I. Iliev, Gruev, Karabelyov, Yordanov; Despodov, Delev

Vezi rezumatele meciurilor din prima etapă

Pariază pe Cota 1.53 la Betano!

Plasează pariul