UEFA Nations League - Divizia B - Grupa 2

In acest articol vom face o analiza a grupei a doua din cadrul diviziei B din Liga Natiunilor, in care vom prezenta participantele, dar si cote la pariuri.

nations league

Cine castiga Grupa 2 din Divizia B Nations League?

UEFA Nations League – Divizia B – Grupa 2

• Cehia

Selectioner: Jaroslav Šilhavý

Jucatori cheie: Patrik Schick, Michael Krmenčík, Vladimir Darida

Cea mai buna performanta europeana (competitii UEFA): Finala EURO (1996)

Cea mai buna performanta la Campionatul Mondial: Grupe (2006)

De ani buni Cehia nu mai impresioneaza prin valoare, insa in ciuda acestui aspect, are performante mai mult decat decente. Aceasta a obtinut accederea la un nou turneu european, ajungand la a saptea calificare consecutiva, dupa ce a terminat a doua intr-o grupa cu Anglia, Kosovo, Bulgaria si Muntenegru.

In editia precedenta de Liga Natiunilor, cehii nu au stralucit, insa nici nu putem spune ca au dezamagit. Acestia au terminat pe locul secund, peste Slovacia, dar sub Ucraina. Pentru ca in aceasta editie de obtina clasarea pe primul loc al grupei, agentia de pariuri online Betano le ofera o cota de 2.50, fiind astfel favoritii grupei.

• Scotia

Selectioner: Steve Clarke

Jucatori cheie: Andrew Robertson, John McGinn, James Forrest

Cea mai buna performanta europeana (competitii UEFA): Grupe EURO (1992 si 1996)

Cea mai buna performanta la Campionatul Mondial: Grupe (1954, 1958, 1974, 1978, 1982, 1986, 1990 si 1998)

Ca si in cazul Cehiei, scotienii nu dispun de supervalori, insa nici nu se pot mandri cu performante notabile in ultimii ani, avand in vedere faptul ca nu au mai luat parte la un turneu final din 1998.

In aceasta perioada, Scotia isi pune sperantele in jucatori ca Robertson, McGinn sau Forrest, ei fiind responsabili cu obtinerea unei noi calificari la un turneu major. Au o sansa buna in barajul pentru EURO 2020 (care se va disputa in 2021), urmand sa intalneasca Israel in prima faza.

Bookmakerii considera ca Scotia nu are sanse prea mari in aceasta grupa, oferindu-i o cota de 4.65 pentru clasarea pe prima pozitie.

• Slovacia

Selectioner: Pavel Hapal

Jucatori cheie: Miroslav Stoch, Marek Hamsik, Milan Skriniar

Cea mai buna performanta europeana (competitii UEFA): Optimi EURO (2016)

Cea mai buna performanta la Campionatul Mondial: Optimi (2010)

Slovacia nu are o istorie grozava in spate, avand in vedere faptul ca de la dizolvarea Cehoslovaciei nu a obtinut decat doua calificari la turnee majore. Aceasta a jucat la mondialul din 2010, si la europeanul din 2016, de fiecare data oprindu-se in optimi.

In Liga Natiunilor, in editia anterioara, slovacii nu au reusit mare lucru, avand in vedere faptul ca au terminat ultimii intr-o grupa cu Ucraina si Cehia, obtinand doar trei puncte in patru partide. Pentru ca in aceasta editie de obtina clasarea pe prima pozitie, Hamsik & co. primesc cota 3.30 la agentia de pariuri Betano.

• Israel

Selectioner: Andi Herzog

Jucatori cheie: Munas Babbur, Bibras Natkho, Eran Zahavi

Cea mai buna performanta europeana (competitii UEFA): 

Cea mai buna performanta la Campionatul Mondial: Grupe (1970)

Israel este fara dubii cel mai mic nume din aceasta grupa, din orice punct de vedere, avand un lot mai slab decat adversarele sale, dar si performante modeste de-a lungul anilor, fapt pentru care bookmakerii o vad ca outsidera, oferindu-i o cota de 6.50.

Aceasta poate fi insa o „nuca tare”, demonstrand in mai multe randuri in ultimii ani. La ultima editie de Liga Natiunilor a terminat a doua intr-o grupa cu Scotia si Albania, avansand astfel in divizia B.

De mentionat faptul ca aceasta este angrenata si in barajul pentru calificarea la EURO, urmand sa dea piept chiar cu Scotia.

Top case pariuri online pentru Nations League

  • Agentie
  • Buton
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere