Cote pariuri UEFA Nations League - Divizia A - Grupa 4

In acest articol vom face o scurta analiza grupei a patra din cadrul primei divizii din Liga Natiunilor, in care vom prezenta participantele, cateva informatii despre acestea, dar si sansele lor la castigarea grupei.

nations league

Cine castiga Grupa 4 din Divizia A Nations League?

UEFA Nations League – Divizia A – Grupa 4

• Elvetia

Selectioner: Vladimir Petkovic

Jucator(i) cheie: Xherdan Shaqiri, Granit Xhaka

Cea mai buna performanta europeana (competitii UEFA): Optimi EURO (2016), Semifinale Liga Natiunilor (2019)

Cea mai buna performanta la Campionatul Mondial: Optimi (1994, 2006, 2014 si 2018)

Desi nu se poate lauda cu un lot foarte valoros, reprezentativa Elvetiei se mandreste cu performante destul de bune la nivel international. In ultimii 16 ani, aceasta a ratat un singur turneu final, si anume europeanul din 2012. In 2016 a jucat optimi la EURO, repetand performanta si la mondialul din 2018. In ultima editie de Liga Natiunilor, nationala antrenata de Vladimir Petkovic a impresionat, castigand o grupa cu Belgia si Islanda, ajungand in faza finala a competitiei, unde a terminat pe locul patru insa. Conform agentiilor de pariuri, aceasta porneste cu sansa a treia in grupa, primind o cota de 10.00 pentru castigarea acesteia.

• Spania

Selectioner: Luis Enrique

Jucator(i) cheie: Sergio Ramos, Sergio Busquets, Isco, Alvaro Moarta

Cea mai buna performanta europeana (competitii UEFA): Campioana EURO (1964, 2008 si 2012)

Cea mai buna performanta la Campionatul Mondial: Campioana (2010)

Este una dintre cele mai mari nationale ale acestui mileniu, e drept, departe de cea care castiga trei turnee finale la rand (EURO-mondial-EURO). In continuare, aceasta dispune de un lot extrem de valoros, fapt pentru care bookmakerii o dau, alaturi de Germania, ca favorita in grupa 4 din divizia A a acestei editii de Liga Natiunilor, primind o cota de 2.20. Ramane insa de vazut daca ibericii se vor ridica la asteptari, tinand cont de performantele lor destul de slabe din ultimii ani. Acestia nu au mai depasit optimile intr-un turneu final din 2012, in timp ce in Liga Natiunilor au terminat pe locul secund in editia precedenta, intr-o grupa cu Anglia si Croatia.

• Ucraina

Selectioner: Andriy Shevchenko

Jucator cheie: Andriy Yarmolenko, Yevhen Konoplyanka

Cea mai buna performanta europeana (competitii UEFA): Grupe EURO (2012, 2016 si 2020)

Cea mai buna performanta la Campionatul Mondial: Sferturi (2006)

Ca si in cazul Elvetiei, Ucraina nu dispune de un lot plin de superstaruri, insa poate pune mari probleme oricaruri adversar. A demonstrat cel mai recent in preliminariile EURO, reusind sa castige la pas o grupa cu Portugalia, Serbia, Luxemburg si Lituania, in care a reusit sase victorii si doua remize, fara sa sufere vreo infrangere. In ciuda acestui aspect insa, reprezentativa pregatita de Shevchenko este considerata outsidera acestei grupe de Liga Natiunilor, primind o cota de 16.00 la Betano.

• Germania

Selectioner: Joachim Low

Jucator cheie: Toni Kroos, Timo Werner, Serge Gnabry, Marco Reus

Cea mai buna performanta europeana (competitii UEFA): Campioana EURO (1972, 1980 si 1996)

Cea mai buna performanta la Campionatul Mondial: Campioana (1954, 1974, 1990 si 2014)

Este poate cea mai mare dezamagire a ultimilor ani, aceasta fiind departe de nationala ce ne obisnuise cu calificarea la pas in fazele superioare ale turneelor finale, trecand, ce-i drept, printr-o schimbare de generatie. Nemtii au dezamagit la mondialul din 2018, fiind eliminati inca din grupe, terminand ultimii, sub Suedia, Mexic si Coreea de Sud. De asemenea, a urmat un nou esec si in Liga Natiunilor, unde au terminat pe ultima pozitie intr-o grupa din care mai faceau parte Franta si Olanda. Dupa un parcus bun insa in preliminariile EURO, bookmakerii sunt mai optimisti, fapt pentru care le ofera germanilor o cota de 2.20 pentru castigarea grupei.

Top case pariuri online pentru Nations League

  • Agentie
  • Buton
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere