Ucraina - Slovacia. Oaspeții pot surprinde în această după-amiază

Prima partidă a acestei zile de duminică se va disputa începând cu ora 16:00 la Kiev și va alinia la centru două selecționate care s-au luptat pentru calificarea la CM din Rusia. Este vorba de partida dintre Ucraina și Slovacia, joc ce se așteaptă să fie destul de încrâncenat, cu două selecționate care traversează o formă foarte bună din toate punctele de vedere.
ucraina

Ucraina a reușit să debuteze în urmă cu ceva timp în Liga Națiunilor, iar cu siguranță partida pe care a reușit să o dispute recent va conta decisiv în această după-amiază. Naționala condusă de la margine de legenda Andriy Shevchenko a câștigat pe terenul cehilor cu scorul de 1-2, și astfel se află pe prima poziție în grupa B. Parcursul pozitiv al galbenilor poate continua în această seară, dar acest lucru va fi posibil nu mai printr-o concentrare mult mai mare și o luciditate sporită la finalizare, elemente care au lipsit în partida precedentă unde din 26 de ocazii de gol conform statisticilor UEFA, abia în minutul 93 a reușit să vină golul care să aducă bucuria pe chipul fotbaliștilor lui Shevchenko.

Slovacia nu a debutat până acuma în Liga Națiunilor, dar speră să o facă în această seară cu dreptul, având totuși un adversar ce se anunță extrem de puternic, mai ales că va avea de partea sa terenul propriu. Naționala lui Kozak a încercat să se lupte pentru calificarea de la CM din Rusia, dar din nefericire deși au prins locul 2 în grupa din care făcea parte, a fost singura echipă din cele 8 aflate pe respectiva poziție care avea 12 puncte, cu unul mai puțin care o putea trimite la baraj, creând astfel o dezamăgire teribilă pe chipul slovacilor. Aceștia speră că acest nou format să fie de bun augur pentru o nouă participare la un Campionat european, mai ales că generația actuală de jucători are mari șanse să realizeze lucruri importante la o asemenea competiție. Slovacia a reușit recent să se impună în fața danezilor cu scorul de 3-0 deși a avut în față fotbaliști de mâna a 3-a în teren.

Cotele oferite de casele de pariuri le oferă tot creditul naționalei lui Shevchenko care are tot dreptul să fie văzută ca favorită în această după-amiază, dar lucrurile nu sunt chiar atât de simple mai ales că ucrainenii vor avea în față un Hamsik,Nemec sau Weiss care pot da lovitura în orice moment în poarta acestora. Astfel că, voi miza pe un rezultat pozitiv înregistrat de slovaci, având mari șanse să marcheze în poarta galbenilor.