Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Twente vs Fenerbahce ponturi pariuri și pronosticuri 31.08.2023

Joi, în data de 31 august, cu începere la ora 20:00, se va juca partida retur dintre Twente și Fenerbahce, ce contează pentru play-off-ul Conference League, urmând să se desfășoare pe “De Grolsch Veste”. Meci de goluri?
Twente vs Fenerbahce
August 31,2023
20:00

Ponturi Twente vs Fenerbahce

ambele marchează - cotă 1.70 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Twente vs Fenerbahce

Twente nu mai are nimic de pierdut și va trebui să își joace șansa până la capăt. Cu siguranță, Fenerbahce nu va ceda ușor, mai ales că își dorește să continue seria de victorii. Mă aștept la un duel la fel de spectaculos ca în tur, iar recomandarea mea este pronosticul „peste 2.5 goluri”, la o cotă de 1.50 la NetBet.

Twente

  • Twente a dezamăgit în tur, iar scorul înregistrat nu le mai dă speranțe de calificare – cota pentru a merge mai departe este de 15.00!
  • Pentru olandezi, înfrângerea cu Fenerbahce a fost prima din acest sezon. Înainte de acest joc, aceștia reușeau să treacă de Hammarby și Riga FC în precedentele tururi preliminare din Conference League.
  • Twente nu a mai pierdut pe teren propriu din februarie 2023, timp în care a obținut 2 remize și nu mai puțin de 10 victorii.

Fenerbahce

  • Fenerbahce a rezolvat ecutia calificării încă din partida tur, când s-a impus categoric, cu scorul de 5-1.
  • Astfel, turcii au ajuns la 7 victorii consecutive în acest sezon!
  • Înainte de a da piept cu Twente, aceștia au trecut fără emoții de Zimbru și Maribor.
  • Campionatul în Turcia a început de două etape, iar Fenerbahce a reușit victorii cu Gaziantep și Samsunspor. Urmează un nou succes? 2.90 este cota!

Pariază pe COTA 1.50 la NetBet!

Plasează pariul