Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Tuzla vs Alkmaar ponturi si pronosticuri 28.08.2022

Joi seara, de la ora 21:45, Tuzla City si AZ Alkmaar se intalnesc in a doua mansa din turul II preliminar al Europa Conference League. Meciul pleaca de la scorul de 1-0 pentru olandezi.
Tuzla vs Alkmaar
July 28,2022
21:45

Ponturi pariuri si pronostic analizat Tuzla vs Alkmaar

Inca exista o diferenta importanta intre ele si faptul ca Alkmaar i-a luat pulsul adversarei sale ma astept ca acum sa conteze din nou si voi miza exact pe lucrul acesta. Victorie AZ Alkmaar este recomandarea mea, cota 1.40 la Superbet.

Ponturi Tuzla – AZ Alkmaar

victorie Wolfsburg - Cota 1.62⭐
Pariază acum

Tuzla

  • Practica un fotbal modest in fata echipelor la fel de modeste pe care le intalneste in cupele europene si lucrul acesta l-am sesizat inca din urma cu o saptamana.
  • Desi avea un moral bun si a intalnit o AZ Alkmaar dezinteresata total de acest duel, Tuzla cu greu a contat pe teren si a pierdut cu 0-1.
  • Astfel, cele trei dueluri jucate de ea deja in cupele europene in sezonul actual s-au incheiat fara goluri de ambele parti. Cu 8-0 la general a trecut de Tre Penne, in turul anterior.

AZ Alkmaar

  • Este o echipa care nu mai are nevoie de prezentare, fiind vazuta atat de des in ultimele sezoane ale cupelor europene.
  • AZ Alkmaar are un cuvant important de spus in Eredivisie, acolo unde termina in prima parte a clasamentului sau joaca finala Cupei Olandei.
  • Dupa primul si singurul joc oficial din acest sezon a mai avut puterea sa joace un amical cu Bologna. A invins-o cu 1-0 si pe aceasta, intr-o partida disputata acasa.

Pariaza pe fotbal la Superbet!

Plasează pariul