Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Turcia vs Scotia ponturi pariuri si pronosticuri 16.11.2022

Miercuri, in data de 16 noiembrie, cu incepere la ora 19:00, se va juca partida amicala dintre Turcia si Scotia, cele doua urmand sa se intalneasca pe "Diyarbakır Yeni Stadium", acolo unde ne asteptam ga golurile sa nu lipseasca.
Turcia vs Scotia
November 16,2022
20:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Turcia vs Scotia

Aceasta partida este extrem de complicata, fiind greu de anticipat din punct de vedere al invingatoarei, de aceea vom evita pariurile pe solisti, fiind totusi foarte riscante. Ne asteptam insa la o infruntare pe cinste, in care reusitele vor veni la ambele porti, cele doua formatii avand resursele necesare pentru a marca minim o data in acest joc. Asadar, mergem pe varianta „ambele marcheaza”, intr-o cota de 1.93 oferita de agentia de pariuri online Betano.

Ponturi Turcia – Scotia

Ambele marcheaza - Cota 1.93⭐
Pariază acum

Turcia

  • Conform cotelor oferite de agentiile de pariuri, este usor favorita in aceasta confruntare, ceea ce era de asteptat, principalul sau avantaj in aceasta confruntare fiind terenul propriu, acolo unde suporterii ar putea juca si ei un rol important.
  • Turcii au participat la ultimele doua turnee europene, la ambele fiind eliminati din grupe, insa acestia nu au mai jucat la un Campionat Mondial din 2002, de cand atingeau semifinalele. Au fost aproape de turneul din Qatar, jucand la baraj, pierzand cu Portugalia la baraj.
  • Recent, reprezentativa Turciei a jucat in Liga Natiunilor, fiind angrenata in divizia C, unde nu a avut probleme, obtinand promovarea fara emotii. A castigat la pas o grupa cu Lituania, Luxemburg si Insulele Feroe, obtinand 13 puncte, reusind patru victorii si o remiza, suferind un esec, in toate aceste partide marcand 18 goluri, primind cinci.

Scotia

  • Din punct de vedere al valorii, este undeva la nivelul adversarei sale, insa in aceasta confruntare este dezavantajata de faptul ca joaca in deplasare, fapt pentru care agentiile de pariuri au luat decizia de a o da ca outsidera in aceasta infruntare.
  • Scotienii, la fel ca adversarii lor, nu au mai jucat de multi ani la Campionatul Mondial, ultima data participand la editia din 1998. De asemenea, acestia au jucat in barajul turneului din Qatar, oprindu-se insa in semifinale, fiind invinsi de Ucraina.
  • Nationala Scotiei, la fel ca adversara sa, a facut o figura frumoasa in Liga Natiunilor, castigand o grupa cu Ucraina, Irlanda si Armenia, promovand astfel in divizia A. A obtinut la randul sau 13 puncte, reusind patru victorii si o remiza, pierzand o data, in aceste meciuri marcand 11 goluri, incasand cinci.

Pariaza pe Cota 1.93 la Betano!

Plasează pariul