Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Turcia vs Croația ponturi pariuri și pronosticuri 28.03.2023

Marți, în data de 28 martie, cu începere la ora 21:45, se va juca partida dintre Turcia și Croația, aceasta contând pentru runda a doua din preliminariile Campionatului European, urmând să se dispute pe "Timsah Arena", unde ne așteptăm ca golurile să fie cele ce ne vor aduce profit.
Turcia vs Croația
March 28,2023
21:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Turcia vs Croația

Croația a scapăt victoria printre degete în prima etapă, fiind egalată in-extremis de Țara Galilor, în timp ce Turcia a reușit se impună în Armenia, câștigând cu 1-2, după ce a revenit de la 1-0. Vorbim de favoritele grupei, ambele căutând obțină victoria pentru a rămâne cu șanse cât mai mari la calificare, așa ne așteptam dea totul pe teren și ne ofere un duel pe cinste. Așadar, mizăm pe varianta „ambele marchează„, într-o cotă de 1.85 oferită de Betano.

Ponturi Turcia – Croația

Peste 29,5 game-uri - Cota 1.50⭐
Pariază acum

Turcia

  • Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, pornește cu șansa a doua în această confruntare, ceea ce era și normal de altfel, urmând ce-i drept înfrunte o adversară mai puternică, ce are de asemenea și pretenții mult mai mari.
  • Turcii au jucat la ultimele două ediții de Campionat European, însă nu au impresionat la niciuna, fiind de fiecare dată eliminați încă din grupe. Speră la calificarea la ediția de peste un an, având șanse bune, picând într-o grupă accesibilă, fiind de asemenea și asigurați cel puțin de calificarea la baraj.
  • Naționala antrenată de Stefan Kuntz a început temător în actuala campanie de calificare, în primul joc dând piept cu Armenia. S-a văzut condusă încă din minutul al zecelea, însă a întors scorul, impunându-se cu 1-2, astfel este prima în grupă în acest moment.

ECHIPA PROBABILA: Gunok; Celik, Soyuncu, Demiral, Elmali; Calhanoglu, Ozcan, Kokcu; Under, Unal, Akturktoglu

Croația

  • Dacă ne raportăm la performanțele obținute de aceasta în ultimii ani, putem spune fără rețineri este una dintre cele mai importante naționale ale lumii, așa nu este de mirare faptul pornește ca favorită în această confruntare, chiar dacă nu va avea o misiune facilă, jucând totuși în deplasare.
  • Croații au strălucit la ultimele două ediții de Campionat Mondial, jucând finala în 2018, în timp ce în 2022 a obținut medalia de bronz. De asemenea, aceasta a luat parte la ultimele cinci turnee europene, la ultimul oprindu-se în optimi, pierzând cu Spania.
  • Naționala Croației a început cu un rezultat nefavorabil în aceste preliminarii, în primul joc dând piept cu Țara Galilor, națională care nu mai poate conta pe Gareth Bale, retras din activitate. Vice-campioana mondială a deschis scorul, însă nu a obținut decât un rezultat de egalitate.

ECHIPA PROBABILA: Livakovic; Juranovic, Sutalo, Gvardiol, Sosa; Modric, Brozovic, Kovacic; Pasalic, Kramaric, Perisic

Vezi rezumatele meciurilor din prima etapă

Pariază pe Cota 1.85 la Betano!

Plasează pariul