Turcia - Rusia. Entuziasmul se simte în continuare în tabăra oaspeților

Poate cel mai încins joc al acestei seri se va disputa la Trabzon unde un stadion plin de turci își va susține favoriții în cel mai fanatic mod pentru a încerca să îi conducă spre victorie. Turcia și Rusia urmează să se înfrunte de la ora 21:45 pentru un start pozitiv în Liga Națiunilor, ambele naționale fiind relativ de valori apropiate, de aceea putem asista la orice rezultat în această seară.
turcia rusia

Turcia are de partea sa terenul propriu care poate fi un element extrem de important, dar mai ales antrenorul. Mircea Lucescu este cel care conduce selecționata Turciei și speră să realizeze lucruri cât se poate de frumoase la această națională care are foarte multe de schimbat pentru a mai izbuti o performanță de marcă în fotbalul acestor vremuri. Turcii antrenorului român au ratat calificarea la Mondial și iată cum sunt nevoiți să o ia de la căpât, într-o altă campanie de calificare, de această dată pentru Euro 2020, un campionat european la care turcii simt că se pot califica. După 7 amicale disputate, Mircea Lucescu a bifat 5 rezultate pozitive, victoriile alternând cu egalurile.

Rusia rămâne revelația Turneului Final din ținutul moscoviților unde a izbutit o performanță foarte mare: calificarea în sferturi, fiind eliminată atunci de Croația la loviturile de departajare. Rușii au realizat un campionat mondial aproape perfect, axându-se pe fotbalul pe care îl cunoșteau, profitând de fiecare minge cedată de la adversar, impunându-și un joc de pase, de posesie care la un moment înțepa destul de puternic, șansa fiind extrem de importantă în asemenea momente. Rusia lui Cherchesov nu reușise până la CM să lege o serie de pozitive în partidele amicale, iar mulți ar fi dat-o ca victimă sigură, dar lucrurile nu au stat așa, iar cu siguranță în această nouă campanie, Cheryschev și Dzyuba vor încerca să mai atace o calificare la un campionat european.

Ambele selecționate sunt privite de casele de pariuri ca fiind aproape la același nivel, Turcia primind drept de cauză în acest duel datorită terenului propriu, dar experiența fotbaliștilor sau calitatea acestora se asemenea în multe rânduri la cele două naționale. Un duel recent între ele a fost un meci amical terminat cu scorul de 1-1, având mari șanse ca și de această dată să văd un asemenea rezultat.

Pronosticuri Torino - Napoli