Toronto - NE Revolution. Gazdele sunt fara Giovinco

Sambata noaptea, de la ora 02:30, pe "BMO Field", avem disputa Toronto - NE Revolution, din MLS. Este un duel ce s-ar putea dovedi decisiv in lupta pentru play-off.
new england revolution

Toronto se afla pe locul 9 in Conferinta de Est, cu 30 de puncte adunate in 29 de runde, golaveraj 50-57. In ultima etapa, a pierdut, in deplasare, cu NY Red Bulls, scor 0-2. A treia infrangere in ultimele 4 meciuri, iar campioana din MLS se pare ca nu va prinde play-off-ul in aceasta stagiune. Toronto are de recuperat 10 puncte fata de locul 6, cu 4 etape ramase de jucat. Sigur, canadienii mai un joc in „mana”, acesta cu New England.

De parca misiunea lui Greg Vanney n-ar fi destul de dificila, acesta nu va putea conta pe Altidore si Giovinco. Asadar, cuplul de atac care a adus titlul anul trecut nu va fi disponibil.

Echipa probabila: Alex Bono — Nick Hagglund, Michael Bradley, Chris Mavinga — Gregory van der Wiel, Marky Delgado, Jonathan Osorio, Victor Vazquez, Justin Morrow — Tosaint Ricketts, Lucas Janson

NE Revolution este si ea in lupta pentru play-off in Conferinta de Est, ocupand locul 8, cu 35 de puncte acumulate in 29 de etape, golaveraj 43-45. In ultima runda, a remizat, acasa, cu Chicago Fire, scor 2-2. Sunt 4 meciuri la rand fara infrangere pentru New England, care se afla la 5 puncte distanta de Montreal Impact, ocupanta locului 6.

Tierney este singura absenta pentru oaspeti, asa ca New England vine cu toate fortele in Canada. Revolution are o singura victorie in ultimele 14 deplasari, indiferent de competitie, insa acest meci trebuie abordat la victorie.

Echipa probabila: Brad Knighton — Andrew Farrell, Jalil Anibaba, Michael Mancienne, Brandon Bye — Luis Caicedo, Scott Caldwell — Kelyn Rowe, Diego Fagundez, Cristian Penilla — Teal Bunbury

Este un duel de 6 puncte, iar echipa castigatoare poate sa mai spere la play-off. Doar ca Toronto are sanse mici si mai este si fara doi dintre cei mai importanti jucatori. Echipa canadiana va forta, fara indoiala, insa nu stiu daca va fi capabila. Oaspetii nu vor sta pentru o remiza, cele trei puncte fiind obligatorii si pentru ei. Cred ca pot sa surprinda pe contraatac. Toronto a castigat ultimele doua dueluri directe de acasa, 4-1 si 2-0, dar acum se anunta mult mai greu.

Pronosticuri Jack Sock - Elias Ymer