Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Tobol vs Derry City ponturi și pronosticuri 10.08.2023

Joi, de la ora 17:00, Tobol și Derry City se vor confrunta în prima manșă din turul III preliminar al Europa Conference League. Partida are loc pe Centrainyj Stadium din Kostanay.
Tobol vs Derry City
August 10,2023
17:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Tobol vs Derry City

Meciurile ambelor echipe din ultimul timp au fost spectaculoase, iar golurile nu au lipsit. Cel mai probabil lucrul acesta o să se vadă din nou pentru căî nu sunt de temut și nu există o diferență mare de valoare. Ambele marchează este recomandarea mea, cotă 2.15 la Superbet.

Ponturi Tobol – Derry City

sub 2,5 goluri - Cota 2,10⭐
Pariază acum

Tobol

  • Tobol a început aventura europeană cu o dublă împotriva finlandezilor de la Honka. 2-1 a fost scorul general după cele două partide, iar succesul a venit în meciul de pe terenul propriu, iar 0-0 a fost în retur.
  • În turul al doilea a produs surpriza și a eliminat FC Basel. Mai mult elvețienii s-au eliminat singuri în urma unui prim joc foarte slab acasă și care s-a încheiat cu victoria kazahilor, 3-1. În manșa secundă a fost 2-1 pentru FC Basel.
  • A continuat să piardă și la câteva zile de la meciul epuizant cu FC Basel din retur, Tobol a jucat în campionat și a cedat cu 0-2, acasă, în fața celor de la Kaisar.

Derry City

  • Neînvinsă în cadrul acestei campanii a cupelor europene, Derry City este oarecum avantajată de faptul că nu joacă în campionatul intern momentan.
  • A început Europa Conference League cu o dublă în fața feroezilor de la HB Torshavn. A fost 0-0 în tur și 1-0 când a jucat pe terenul propriu.
  • În cel de-al doilea tur spectacolul a fost la cote înalte. După 2-1 în meciul tu când a primit vizita finlandezilor de la KuPS, Derry City a încheiat 3-3 în meciul din Finlanda și 5-4 a fost scorul la general.

Pariază la Superbet pe meciurile din cupele europene!

Plasează pariul