WTA

Shelton vs Tiafoe - Ponturi Houston - 07-04-2024

Duminică, de la ora 22:00, ora României, Ben Shelton și Frances Tiafoe vor fi rivali în cadrul finalei turneului ATP Houston. Finala 100% americană este transmisă de Digi Sport 4.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Ben Shelton vs Frances Tiafoe

Modul cum cei doi jucători au tratat competiția nu face decât să anunțe un nou meci spectaculos, unde nu m-ar mira dacă învingător s-ar decide în setul decisiv. În singura lor întâlnire directe s-au jucat patru seturi, dat fiind faptul că au fost rivali în sferturile US Open 2023. Chiar dacă acum este zgură, jocul practicat este unul bun, atât la serviciu cât și la retur, iar peste 22,5 game-uri este propunerea mea, pariu în cotă 1.65 la Superbet.

Superbet
Superbet

Ben Shelton vs Frances Tiafoe

Peste 22,5 game-uri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Ben Shelton - Frances TIafoe

Ben Shelton

  • Jocul pe care Ben Shelton l-a propus de-a lungul turneului ATP Houston a fost unul bun. Cu toate că a jucat de două ori set decisiv, a reușit să își impună propriul ritm și când avea nevoie mai mare să își domine adversarul.
  • Exact după același scenariu s-a desfășurat duelul cu argentinianul Tomas Martin Etcheverry (30 ATP). Cei doi s-au întâlnit în semifinale și locul 16 ATP s-a impus cu 6-7(4), 6-4, 6-4.
  • Pe parcursul competiției, favoritul numărul 1 la câștigarea ATP Houston și actualul loc 16 ATP i-a mai eliminat pe Brandon Nakashima (7-5, 7-6) și belgianul Zizou Bergs (3-6, 6-4, 6-3).

Frances Tiafoe

  • Cap de serie numărul 3 la câștigarea ATP Houston, Frances Tiafoe este locul 21 în lume și omul care a pierdut doar un singur set în cele trei dueluri disputate până la ultimul act.
  • Semifinala nu a fost atât de ușoară , dar nimeni nu-i garanta lucrul acesta, chiar dacă juca în fața locului 72 mondial. Luciano Darderi s-a dovedit mai incomod decât era de așteptat, însă Tiafoe a câștigat cu 6-2, 7-6(2).
  • Anterior acelui duel cu sportivul italian, Frances a trimis acasă doi australieni. Întâi a trecut de Duckworth, acela fiind și singurul duel de trei seturi, iar apoi pe Jordan Thompson.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri