WTA

Pegula vs Kasatkina - Ponturi Charleston - 06-04-2024

Sâmbătă, de la ora 19:30, ora României, Jessica Pegula și Daria Kasatkina se vor înfrunta în cadrul primei semifinale a turneului WTA Charleston 2024.

Jessica Pegula vs Ons Jabeur

Ponturi pariuri și pronostic analizat Jessica Pegula vs Daria Kasatkina

Cu o replică bună în decursul celor trei meciuri, Pegula și Kasatkina sunt pregătite să ne ofere un duel frumos, însă la final voi miza pe victoria americancei. Fac lucrul acesta pentru că este determinată să lase o figură bună la Charleson, să confirme că statutul de prim favorită. Victorie Jessica Pegula este recomandarea mea, cotă 1.47 la Superbet.

Superbet
Superbet

Jessica Pegula vs Daria Kasatkina

Victorie Jessica Pegula

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Jessica Pegula - Daria Kasatkina

Jessica Pegula

  • Semifinalistă la ediția trecută, Jessica Pegula este acum favorită principală la câștigarea turneului de la Charlestone, acolo unde nu a făcut decât să își respecte statutul.
  • Ce e drept, meciul din sferturi a fost unul muncit, motiv pentru care a fost obligată de Victoria Azarenka să stea două ore și 38 de minute pentru a câștiga. 6-4, 3-6, 7-6(3) a fost scorul acelui duel.
  • Anterior fazei sferturilor de finală, americanca aflată pe locul 5 mondial a mai trecut de Amanda Anisimova și tot în trei seturi, cât și de Magda Linette, însă în fața polonezeu a avut nevoie de două seturi.

Daria Kasatkina

  • Același parcurs precum al adversarei sale l-a avut și Daria Kasatkina. Rusoaica aflată pe locul 11 WTA a reușit să treacă de trei adversare, în două meciuri având nevoie de decisiv.
  • Un astfel de meci disputat a fost cel cu Jaqueline Cristian din cadrul sferturilor de finală. Jucătoarea din România a furat primul set la tie-break, dar apoi diferența de valoare s-a văzut și scorul a fost 6-7(4), 6-2, 6-3.
  • Pe parcursul competiției le-a mai întâlnit și pe americanca Krueger de care a trecut tot în decisiv, iar în meciul al doilea a dispus în minimum de seturi de Anhelina Kalinina.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri