WTA

Navarro vs Cristian - Ponturi Charleston - 04-04-2024

Joi seară, de la ora 21:00, ora României, Emma Navarro (SUA) și Jaqueline Cristian (România) vor juca în optimile turneului WTA Charleston. Învingătoarea va evolua împotriva câștigătoarei meciului Kasatkina - Kalinina.

Jaqueline Adina Cristian

Ponturi pariuri și pronostic analizat Emma Navarro vs Jaqueline Cristian

Situația celor două jucătoare este puțin diferită, poate și de aici diferența de cote dintre cele două, însă după prestația sportivei din România mă aștept să avem un joc frumos, unde și dacă va fi învinsă să se agațe de fiecare șansă, iar la final să avem peste 19.5 game-uri, cota fiind 1.65 la Superbet.

Superbet
Superbet

Emma Navarro vs Jaqueline Cristian

Peste 19.5 game-uri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Emma Navarro - Jaqueline Cristian

Emma Navarro

  • Jucătoarea din Statele Unite ale Americii a ajuns în optimile WTA Charleston 2024 după ce a trecut în doar două seturi de compatrioata Volynets. Meciul a avut loc miercuri și a fost tranșat în doar o oră și nouă minute.
  • Favorită conform cotelor listate. Emma Navarro s-a distrat pur și simplu cu ocupanta locului 110 mondial pe care a reușit s-o învingă cu scorul de 6-1, 6-1. A fost un meci în care nu și-a pierdut serviciul.
  • Va fi pentru prima oară când Navarro (20 WTA) va juca în compania lui Jaqueline Cristian. Totodată va fi și o premieră în 2024, nu s-a mai duelat cu sportive din țara noastră.

Jaqueline Cristian

  • Din cauza unei clasări mai slabe, Jaqueline a fost nevoită să joace un meci în plus la Charleston. Aceasta a început încă din primul tur și a reușit să-și arate supremația.
  • Sachia Vickery este numele primei jucătoare învinse de Cristian la WTA Charleston 2024, acolo unde a avut nevoie de 36 de minute pentru accederea în șaisprezecimi. 6-1, 6-4 a fost scorul împotriva locului 132 mondial.
  • Meciul din turul al doilea a fost piesa de rezistență și dovada că locul 83 WTA poate răzbate și când este în dificultate. Cristian a fost condusă cu 6-3 de Madison Keys, dar a găsit resursele necesare pentru a câștiga cu 3-6, 6-3, 6-3, având nevoie de două ore și patru minute pentru a face asta.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri