WTA

Bouzkova vs Osorio - Ponturi Bogota - 07-04-2024

Duminică, ora 19:00, ora României, Marie Bouzkova (Republica Cehă) și Camila Osorio (Columbia) vor fi rivale în cadrul finalei WTA Bogota 2024. Cine va ridica trofeul?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Marie Bouzkova vs Camila Osorio

Convingătoarea evoluție a celor două jucătoare anunță o finală disputată. Osorio ar putea fi avantajată de faptul că joacă în Columbia și atunci va avea parte de o mai mare susținere, dar Bouzkova a demonstrat că știe cum se pune problema la nivelul acesta. Chiar și așa, voi paria peste 19.5 game-uri, cotă 1.55 la Superbet.

Superbet
Superbet

Marie Bouzkova vs Camila Osorio

Peste 19.5 game-uri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Marie Bouzkova - Camila Osorio

Marie Bouzkova

  • De la Miami direct în Bogota, acesta a fost parcursul jucătoarei Marie Bouzkova în ultimele două săptămâni. A început sezonul de zgură foarte bine, cu o calificare în ultimul act.
  • Vine după un meci foarte disputat cu locul 92 WTA, Kamilla Rakhimova. Deși au fost două seturi, ambele au fost strânse, iar după două ore și 16 minute, Bouzkova s-a impus cu 6-4, 7-6(2).
  • De altfel, trei din cele patru meciuri susținute la WTA Bogota 2024 s-au încheiat cu Bouzkova victorioasă în minimum de seturi. În sferturi, Laura Siegemund (Germania) a pus-o puțin în dificultate, dar sportiva aflată pe locul 42 WTA a reușit să se impună.

Camila Osorio

  • Pentru Camila Osorio (85 WTA) este o calificare neașteptată, deoarece a avut adversare interesante, dar pe care până la urmă a putut să le depășească într-un fel sau altul.
  • Are același parcurs cu al jucătoarei pe care duminică o întâlnește. Osorio a pierdut un singur set și acesta în sferturile de finală, în meciul cu Tatjana Maria.
  • Semifinala a găsit-o cu un duel în fața Sarei Errani pe care a putut-o învinge cu scorul de 7-6(4), 6-4. A fost un duel încheiat după o oră și 53 de minute de la primul schimb.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri