Wimbledon

Wozniacki vs Fernandez - Ponturi Wimbledon - 04-07-2024

Caroline Wozniacki și Leylah Fernandez, jucătoare din generații diferite, se vor întâlni joi, în data de 4 iulie, nu mai devreme de ora 18:30, într-o partidă ce contează pentru runda a doua de la Wimbledon.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Wozniacki vs Fernandez

Această confruntare este una extrem de complicată, fiind greu de anticipat din punct de vedere al învingătoarei, motiv pentu care vom evita să alegem un pariu pe soliști. Anticipăm însă un duel pe cinste, care nu este exclus să se tranșeze în trei seturi, astfel că, pornind de la această idee, vom miza pe faptul că vom avea parte de minim 20 de game-uri, de aceea vom paria în consecință, la o cotă de 1.40 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Wozniacki vs Fernandez

Betano
Betano

Wozniacki vs Fernandez

Peste 19,5 game-uri

Betano Casino

444 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă acum

Wozniacki

  • Este o jucătoare mult mai titrată, care are mult mai multă experiență la nivelul circuitului profesionist, însă care este departe de nivelul din urmă cu câțiva ani, așa că nu este de mirare faptul că bookmakerii au ales să o dea ca outsideră în această partidă.
  • Jucătoarea din Danemarca, fostă ocupantă a primului loc mondial, ocupă în prezent doar locul 91 WTA. Aceasta a cucerit 30 de titluri de-a lungul carierei, cel mai important venind în 2018, la Australian Open, după o finală cu Simona Halep, câștigând astfel primul și singurul său titlu de Grand Slam.
  • Caroline Wozniacki, jucătoare care a primit un wild card la Wimbledon, a început în forță la turneul londonez, în primul joc trecând lejer de Alycia Parks, pe care a învins-o în minimum de seturi, într-un meci în care a cedat doar două game-uri.

Fernandez

  • Este o jucătoare mult mai tânără, care, din punct de vedere al performanțelor, nu se poate compara cu adversara sa, însă este într-o formă fizică mai bună, acesta fiind și motivul pentru care pornește cu prima șansă la casele de pariuri.
  • Jucătoarea din Canada, aflată pe locul 25 în clasamentul mondial, se poate mândri cu faptul că a cucerit trei titluri de-a lungul carierei. De asemenea, se poate lăuda și cu faptul că are o finală de Grand Slam în palmares, disputată în 2021, la US Open.
  • Leylah Fernandez a început la rândul său cu un succes în minimum de seturi la actuala ediție de Wimbledon, în primul joc trecând de Lucia Bronzetti, cu care a stat pe teren o oră și jumătate, într-un meci în care a cedat șapte game-uri.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri