Wimbledon

Swiatek vs Martic - Ponturi Wimbledon - 04-07-2024

Confruntarea dintre Iga Swiatek și Petra Martic este unul programat să se joace joi, în data de 4 iulie, nu înainte de ora 17:30, acesta contând pentru runda a doua de pe tabolul feminin de la Wimbledon.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Swiatek vs Martic

Diferența de valoare dintre cele două jucătoare este categorică, Iga Swiatek fiind net superioară adversarei sale din toate punctele de vedere, așa că avem pretenții uriașe de la aceasta. Poloneza este într-o formă extraordinară, având de asemenea și un moral foarte bun, iar cel mai probabil se va impune în minimum de seturi. Totuși, noi ne așteptăm ca Petra Martic să aibă un cuvânt de spus, având resursele necesare pentru a lua minim cinci game-uri. Așadar, recomandăm un pariu pe varianta “peste 16,5 game-uri”, la o cotă de 1.50 oferită de Betano.

Ponturi Swiatek vs Martic

Betano
Betano

Swiatek vs Martic

Peste 16,5 game-uri

Betano Casino

444 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă acum

Swiatek

  • Nu are nevoie de prezentări speciale, fiind fără dubii cea mai bună jucătoare din circuitul WTA, care domină în clasamentul mondial de o bună perioadă, fiind la mare distanță de locul secund.
  • Poloneza are în spate un palmares impresionant, chiar dacă are doar 23 de ani, aceasta cucerind nu mai puțin de 22 de titluri până acum, cinci dintre acestea venind în turnee de Grand Slam, triumfând o dată la US Open și de patru ori la Roland Garros, ultima dată chiar la ediția din acest an.
  • Iga Swiatek a început în manieră caracteristică la actuala ediție de Wimbledon, în primul joc învingând-o pe Sofia Kenin în minimum de seturi, ajungând astfel la o serie impresionantă de 20 de victorii consecutive.

Martic

  • Este o jucătoare experimentată, însă care nu se poate compara cu adversara sa, fiind mult sub nivelul acesteia din orice punct de vedere, astfel că bookmakerii au toate motivele să o dea ca outsideră clară în această partidă.
  • Jucătoarea din Croația, aflată pe locul 85 în clasamentul WTA, a cucerit doar două titluri de-a lungul carierei. În turneele de Grand Slam are realizări decente, în cea mai bună performanță a sa venind în 2019, pe zgura de la Roland Garros, acolo unde atingea sferturile de finală.
  • În primul joc de la această ediție de Wimbledon, Petra Martic s-a chinuit serios cu modesta Francesca Jones, impunându-se în set decisiv, după ce a fost nevoită să revină de la 0-1.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri