Wimbledon

Svitolina vs Wang - Ponturi Wimbledon - 08-07-2024

Luni, în data de 8 iulie, nu mai devreme de ora 16:00, se va disputa partida dintre Elina Svitolina și Xinyu Wang, aceasta contând pentru faza optimilor de finală de la Wimbledon.

Elina Svitolina swinging at ball

Ponturi pariuri și pronostic analizat Svitolina vs Wang

Elina Svitolina este cu siguranță o jucătoare mai bună, dacă ținem cont în special de palmaresul acesteia, având de asemenea și un mare plus de experiență, așa că avem mari pretenții de la aceasta. Arată foarte bine la actuala ediție de Wimbledon, venind după un succes în minimum de seturi în fața finalistei din ultimele două ediții, așa că avem toate motivele să credem că se va impune și în această înfruntare. Așadar, mergem pe mâna ucrainencei, la o cotă de 1.47 oferită de Betano.

Ponturi Svitolina vs Wang

Betano
Betano

Svitolina vs Wang

Svitolina câștigă

Betano Casino

444 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă acum

Svitolina

  • Este una dintre cele mai importante jucătoare din istoria recentă a tenisului feminin, care are în spate un palmares important, de-a lungul carierei trecându-și în cont performanțe notabile, așa că nu este o surpriză faptul că bookmakerii au ales să o dea ca favorită în această partidă.
  • Jucătoarea din Ucraina, care la un moment dat a ajuns pe locul al treilea mondial, se găsește în prezent pe treapta 21 în ierarhia WTA. Aceasta are în palmares nu mai puțin de 17 titluri, iar de asemenea, se poate lăuda cu realizări notabile și la nivel de Grand Slam, unde a atins sferturile de zece ori și le-a depășit de trei ori în carieră.
  • Elina Svitolina a avut ceva emoții în primul joc de la Wimbledon, trecând de Magda Linette în trei seturi, după aproape trei ore de joc. Au urmat însă apoi două victorii în minimum de seturi, impunându-se cu Jule Niemeier și Ons Jabeur, ultima fiind finalistă la precedentele două ediții ale turneului londonez.

Wang

  • Este o jucătoare modestă, care nu se poate compara cu adversara sa, fiind mult sub nivelul acesteia din orice punct de vedere, astfel că, după cum era și normal de altfel, pornește ca outsideră clară la casele de pariuri.
  • Jucătoarea din China, care în prezent se situează pe un modest loc 42 în clasamentul mondial, încă nu a câștigat niciun titlu până acum, cel puțin nu în turneele WTA. Nici la nivel de Grand Slam nu are realizări importante, având în vedere faptul că nu a trecut niciodată de faza optimilor.
  • Xinyu Wang a avut emoții în toate cele trei partide disputate la actuala ediție de Wimbledon, având în vedere faptul că în fiecare s-a impus în set decisiv, trecând pe rând de Viktoriya Tomova, Jessica Pegula și Harriet Dart.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri