Wimbledon

Sun vs Vekic - Ponturi Wimbledon - 09-07-2024

Lulu Sun și Donna Vekic, jucătoare care se află în premieră în sferturile de finală de la Wimbledon, se vor lupta pentru un loc în semifinale, într-o partidă programată să se joace marți, în data de 9 iulie, nu înainte de ora 15:00.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Sun vs Vekic

Donna Vekic este favorita caselor de pariuri, fiind ce-i drept o jucătoare mai experimentată, cu realizări mai mari în carieră, însă Lulu Sun face o figură frumoasă la turneu, așa că ne așteptăm să facă o impresie bună și în acest duel și să dea totul pentru accederea în penultimul act. Rămâne de văzut cine se va impune, însă noi ne așteptăm să avem parte de un duel pe cinste, motiv pentru care vom alege un duel pe varianta “peste 19,5 game-uri”, la o cotă de 1.42 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Sun vs Vekic

Betano
Betano

Sun vs Vekic

Peste 19,5 game-uri

Betano Casino

444 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă acum

Sun

  • Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, pornește cu șansa a doua în această confruntare, așa cum era și normal de altfel, urmând totuși să dea piept cu o jucătoare mai bună, ce are mai multă experiență la nivelul circuitului feminin.
  • Aflată în prezent pe locul 123 mondial, Lulu Sun va avea parte de un salt uriaș în clasamentul WTA, grație performanței remarcabile pe care a obținut-o la Wimbledon, fiind prima jucătoare din Noua Zeelandă care atinge această fază a turneului.
  • Aceasta a început încă din calificări, ceea ce face parcursul său la turneu și mai impresionant. Pe tabloul principal a trecut pe rând de Zheng, Starodubtseva, Zhu și Răducanu, în aceste dueluri scăpând doar o singură dată fără să piardă set.

Vekic

  • Este fără dubii o jucătoare mai experimentată, mai titrată, care stă și mult mai bine în clasamentul mondial, ocupând locul 37 în prezent, astfel că bookmakerii au toate motivele să o dea ca favorită în această confruntare.
  • Croata se poate mândri cu faptul că a cucerit patru titluri de-a lungul carierei, ultimul venind anul trecut, în martie, la turneul de la Monterrey. Aceasta nu este la primul sfert de finală la un turneu de Grand Slam, reușind să atingă această fază și la US Open, în 2019.
  • Donna Vekic, la fel ca adversara sa, a scăpat doar o singură dată fără set pierdut la această ediție de Wimbledon, în duelul cu Andreeva din turul al doilea. În schimb, aceasta s-a impus în set decisiv în înfruntările cu Wang, Yastremska și Badosa.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri