Wimbledon

Sun vs Raducanu - Ponturi Wimbledon - 07-07-2024

Confruntarea dintre Lulu Sun și Emma Răducanu este una ce contează pentru faza optimilor de finală de pe tabloul feminin de la Wimbledon, aceasta fiind programată să se joace duminică, în data de 7 iulie, nu înainte de ora 17:30.

Emma Raducanu hitting a return shot during a tennis match at the US Open.

Ponturi pariuri și pronostic analizat Sun vs Răducanu

Emma Răducanu are evoluții perfecte la această ediție de Wimbledon, astfel că are și un moral foarte bun înainte de acest duel. Urmează totuși să dea piept cu o jucătoare modestă, fără experiență, așa că ne așteptăm să continue parcursul perfect de la turneu și să se impună în manieră categorică. Așadar, vom miza cu mare încredere pe un succes în minimum de seturi al acesteia, la o cotă de 1.50 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Sun vs Răducanu

Betano
Betano

Sun vs Răducanu

0-2 Răducanu

Betano Casino

444 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă acum

Sun

  • Este o jucătoare modestă, fără realizări notabile înainte de startul acestei ediții de Wimbledon, care este sub nivelul adversarei sale din mai multe puncte de vedere, astfel că bookmakerii au toate motivele să o dea ca outsideră în această înfruntare.
  • Jucătoarea din Noua Zeelandă nu are niciun titlu WTA în palmares, aceasta cucerind șapte titluri ITF de-a lungul carierei. Aflată în prezent pe locul 123 în clasamentul mondial, aceasta este peste adversara sa, cu 12 poziții mai sus.
  • Venită din calificări, Lulu Sun a început la turneu cu un succes în set decisiv în duelul cu Zheng, urmând apoi o victorie cu același scor și în partida cu Starodubtseva, pentru ca în cele din urmă să treacă de Zhu în minimum de seturi.

Răducanu

  • Vorbim de o jucătoare care a adunat mai mulți bani din premii, care are performanțe mai mari în carieră, dar care beneficiază și de sprijinul publicului la acest turneu, astfel că bookmakerii au toate motivele să o dea ca favorită certă în această înfruntare.
  • De o lungă perioadă, mai exact de când a cucerit titlul la US Open, în 2021, jucătoarea britanică nu a mai făcut valuri în circuitul feminin, având prestații modeste, însă pare că și-a regăsit forma la această ediție de Wimbledon.
  • Emma Răducanu este fără set pierdut după trei jocuri, trecând pe rând de Renata Zarazua, Elise Mertens și Maria Sakkari, atingând din nou optimile de finală ale turneului, după trei ani.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri