Wimbledon

Struff vs Medvedev - Ponturi Wimbledon - 05-07-2024

Vineri, în data de 5 iulie, nu înainte de ora 15:00, se va juca partida dintre Jan-Lennard Struff și Daniil Medvedev, aceasta contând pentru runda a treia de pe tabloul masculin de la Wimbledon.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Struff vs Medvedev

Diferența de valoare dintre cei doi jucători este categorică, Daniil Medvedev fiind net superior adversarului său din acest punct de vedere, având de asemenea și mult mai multă experiență, așa că avem mari așteptări de la acesta. Rusul este în mare avantaj și la meciurile directe, în acest moment conducând cu 7-2, așa că avem toate motivele să credem că se va impune și de această dată. Așadar, mergem cu mare încredere pe un succes al său, la o cotă de 1.57 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Struff vs Medvedev

Betano
Betano

Struff vs Medvedev

Medvedev câștigă

Betano Casino

444 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă acum

Struff

  • După cum era de așteptat, casele de pariuri îl dau ca outsider în această confruntare, fiind totuși un jucător modest, ce nu se poate compara cu adversarul său, fiind depășit în mod clar la toate capitolele.
  • Jucătorul german joacă în circuitul profesionist de 15 ani, interval în care a câștigat doar un singur titlu, venit chiar anul acesta, la turneul de la Munchen. La nivel de Grand Slam, realizările acestuia sunt modeste, cele mai bune performanțe ale sale venind pe zgura de la Roland Garros, unde a atins optimile de două ori.
  • La actuala ediție de Wimbledon, Jan-Lennard Struff și-a început aventura cu un succes cu 3-1 în duelul cu maghiarul Fabian Marozsan, trecând apoi de chinezul Zhizhen Zhang, pe care l-a învins cu același scor, revenind de la 0-1.

Medvedev

  • Vorbim de unul dintre cei mai buni jucători din circuitul ATP, care are în spate performanțe uriașe, mult peste cele ale adversarului său, astfel că bookmakerii au toate motivele să îl dea ca favorit în această înfruntare.
  • Rusul, aflat în prezent pe locul al cincilea în clasamentul mondial, a câștigat nu mai puțin de 20 de titluri de-a lungul carierei. De asemenea, se poate lăuda și cu faptul că a disputat șase finale de Grand Slam, triumfând însă doar într-una singură, în 2021, la US Open, unde îl învingea pe Djokovic în minimum de seturi.
  • Daniil Medvedev a început în forță la Wimbledon, în primul joc trecând lejer de Aleksandar Kovacevic, în fața căruia s-a impus în minimum de seturi, eliminându-l apoi pe Alexandre Muller, câștigând cu 3-1.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri