Wimbledon

Snigur vs Ostapenko - Ponturi Wimbledon - 04-07-2024

Confruntarea dintre Daria Snigur și Jelena Ostapenko este una ce contează pentru runda a doua de pe tabolul feminin de la Wimbledon, fiind programată să se joace joi, în data de 4 iulie, nu mai devreme de ora 15:00.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Snigur vs Ostapenko

Jelena Ostapenko este cu siguranță o jucătoare mai bună, cel puțin dacă ne raportăm la palmaresul acesteia. E drept, este departe de nivelul din urmă cu câțiva ani, însă considerăm că în acest moment este superioară adversarei sale, de aceea ne așteptăm să facă o figură frumoasă în acest duel, mai ales că vine după un succes clar, care îi dă un moral bun. Așadar, mergem cu mare încredere pe un succes în minimum de seturi al jucătoarei din Letonia, la o cotă foarte bună de 1.90 oferită de Betano.

Ponturi Snigur vs Ostapenko

Betano
Betano

Snigur vs Ostapenko

0-2 Ostapenko

Betano Casino

444 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă acum

Snigur

  • Este o jucătoare modestă, fără realizări notabile de-a lungul carierei, care este sub nivelul adversarei sale din multe puncte de vedere, astfel că bookmakerii au toate motivele să o dea ca outsideră clară în această confruntare.
  • Jucătoarea din Ucraina, aflată în prezent pe treapta 130 în clasamentul mondial, nu a cucerit niciun titlu WTA în carieră, triumfând doar la turnee ITF. Evident, realizările la turneele de Grand Slam sunt și ele modeste, având în vedere faptul că niciodată nu a depășit turul al doilea.
  • Daria Snigur a început la această ediție de Wimbledon din calificări, trecând pe rând de Jil Teichmann, Katarina Zavatska și Zeynep Sonmez. În primul tur al turneului a avut-o ca adversară pe Oceane Dodin, în fața căreia s-a impus în minimum de seturi.

Ostapenko

  • După cum menționam, este o jucătoare mult mai titrată, care are mai multă experiență la nivelul circuitului profesionist, astfel că, după cum era de așteptat, casele de pariuri o dau ca mare favorită în aceasta partidă.
  • Jucătoarea din Letonia, care în prezent ocupă locul 14 în clasamentul WTA, are opt titluri în vitrina personală, cel mai important venind în 2017, la Roland Garros, unde câștiga primul și singurul său titlu de Grand Slam. Se mai poate lăuda și cu o semifinală la Wimbledon, disputată în 2918.
  • La fel ca adversara sa, Jelena Ostapenko a început cu un succes clar la actuala ediție de Wimbledon, în primul joc trecând lejer de Ajla Tomljanovic, impunându-se în minimum de seturi, cedând doar trei game-uri.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri