Wimbledon

Sinner vs Shelton - Ponturi Wimbledon - 07-07-2024

Jannik Sinner și Ben Shelton, doi jucători din noua generație, se vor întâlni duminică, în data de 7 iulie, într-un meci din cadrul optimilor de finală de la Wimbledon, care se va juca după ora 16:30.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Sinner vs Shelton

Este cât se poate de clar că Jannik Sinner este un jucător mult mai bun, dacă ne raportăm la performanțele obținute de acesta în carieră, așa că avem mari pretenții de la acesta. Italianul traversează o formă extraordinară, venind după opt victorii consecutive, așa că are și un moral foarte bun înainte de acest duel, de aceea ne așteptăm să se impună în manieră categorică. Așadar, vom miza pe un succes în minimum de seturi al acestuia, la o cotă de 1.62 oferită de cei de la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Sinner vs Shelton

Betano
Betano

Sinner vs Shelton

3-0 Sinner

Betano Casino

444 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă acum

Sinner

  • După cum era de așteptat, casele de pariuri îl dau ca mare favorit în această confruntare, fiind un jucător mult mai bun din orice punct de vedere, astfel că bookmakerii au toate motivele să ia această decizie.
  • Italianul, aflat în acest moment pe primul loc în clasamentul ATP, se poate lăuda cu performanțe notabile în carieră. Acesta a cucerit 14 titluri până la vârsta de 22 de ani, cel mai important venind chiar la începutul anului, triumfând la Australian Open, cucerind astfel primul și singurul său titlu de Grand Slam.
  • Jannik Sinner traversează o perioadă foarte bună, venind după opt victorii consecutive, toate pe iarbă. După ce a câștigat titlul la Halle, acesta are motive să spere la un triumf și la Wimbledon, unde până acum a trecut pe rând de Hanfmann, Berrettini și Kecmanovic, pe primii învingându-i cu 3-1, în timp ce cu ultimul s-a impus în minimum de seturi.

Shelton

  • Este un jucător tânăr, foarte talentat, însă care nu se poate compara cu adversarul său, care este mult mai serios, dar care are și realizări mult mai mari în carieră, astfel că, după cum era de așteptat, pornește ca outsider la casele de pariuri.
  • Americanul în vârstă de 21 de ani, se află în prezent pe locul al 14-lea al clasamentului mondial. Acesta a câștigat doar două titluri de-a lungul carierei, la Tokyo și la Houston. Are realizări notabile și la nivel de Grand Slam, jucând semifinale la US Open în 2023, iar tot în același an atingând sferturile la Australian Open.
  • Ben Shelton a trăit periculos în toate cele trei partide disputate la această ediție de Wimbledon, în fiecare impunându-se în cinci seturi, trecând pe rând de Bellucci, Harris și Shapovalov.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri