Wimbledon

Sinner vs Medvedev - Ponturi Wimbledon - 09-07-2024

Marți, în data de 9 iulie, nu înainte de ora 15:30, va avea loc un meci extrem de interesant în sferturile de finală de la Wimbledon, în care îi vom avea ca protagoniști pe Jannik Sinner și Daniil Medvedev.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Sinner vs Medvedev

Daniil Medvedev conduce cu 6-5 la meciurile directe, însă Jannik Sinner s-a impus în precedentele cinci înfruntări, așa că nu este de mirare faptul că pornește ca favorit în această înfruntare. În ciuda cotelor oferite de bookmakeri, noi nu vom paria pe niciunul dintre cei doi jucători, ci vom alege un pariu pe game-uri, minim 33 fiind suficiente pentru a ne aduce profit, deoarece pornim de la ideea că vom avea parte de un duel care se va tranșa în cel puțin patru seturi. Recomandarea noastră primește o cotă de 1.42 la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Sinner vs Medvedev

Betano
Betano

Sinner vs Medvedev

Peste 32,5 game-uri

Betano Casino

444 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă acum

Sinner

  • Conform cotelor oferite de casele de pariuri, pornește ca mare favorit la accederea în semifinalele de la Wimbledon, ceea ce nu surprinde deloc, în acest moment fiind peste nivelul adversarului său, dacă ne raportăm la performanțele din acest an, dar și la poziția ocupată în clasamentul ATP.
  • La doar 22 de ani, liderul mondial are nu mai puțin de 14 titluri în vitrina personală, cel mai important venind la începutul anului, la Australian Open, unde îl învingea în finală chiar pe Daniil Medvedev, cucerind astfel primul său titlu de Grand Slam.
  • Jannik Sinner se descurcă de minune pe iarbă, câștigând toate cele nouă partide disputate pe această suprafață, cucerind titlul la Halle, având prestații admirabile și la Wimbledon. A început la turneu cu două victorii în patru seturi, trecând de Hanfmann și Berrettini, urmând apoi două succese în minimum de seturi, cu Kecmanovic și Shelton.

Medvedev

  • Per total, din punct de vedere al performanțelor, este peste nivelul adversarului său, fiind un jucător mai titrat, însă, după cum menționam, este sub nivelul acestuia de o bună perioadă, dovada clară fiind meciurile directe recente, pierzându-le pe ultimele cinci.
  • Rusul, fost lider mondial, se situează în prezent pe poziția a cincea în clasamentul ATP, acesta având în spate un palmares impresionant. A cucerit nu mai puțin de 20 de titluri de-a lungul carierei, fiind la rândul său câștigător de Grand Slam, în 2021 triumfând la US Open, învingându-l în minimum de seturi pe Djokovic.
  • Daniil Medvedev a început la actuala ediție de Wimbledon cu un succes în minimum de seturi contra lui Kovacevic, urmând apoi două victorii, cu 3-1, cu Muller și Struff. În optimi, acesta a dat piept cu Dimitrov, într-un meci în care bulgarul s-a accidentat încă din primul set, fiind nevoit să abandoneze.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri