Wimbledon

Sinner vs Kecmanovic – Wimbledon – 04-07-2024

Vineri, nu înaintea orei 19:00, ora României, Jannik Sinner și Miomir Kecmanovic vor fi adversari în cadrul șaisprezecimilor de finală ale turneului de la Wimbledon. Partida este televizată de Eurosport România. Câștigă liderul mondial?

Jannik Sinner fist pumping during a tennis match at the Monte-Carlo Masters.

Ponturi pariuri și pronostic analizat Jannik Sinner vs Miomir Kecmanovic

Parcursul bun al jucătorului italian din sezonul de iarbă confirmă faptul că s-a acomodat bine și este capabil să obțină victorie după victorie. După cum a pus problema și la Wimbledon, aștept să treacă în optimi, dar în urma unei lupte decisă după disputarea a minimum 30.5 game-uri. Cota acestui pariu este 1.76 la Superbet, iar faptul că italianul a pierdut set în primele două este un semn că are și perioade mai slabe în decursul unui meci, de care Kecmanovic poate profita.

Superbet
Superbet

Jannik Sinner vs Miomir Kecmanovic

Peste 30.5 game-uri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Jannik Sinner – Miomir Kecmanovic

Jannik Sinner

  • Câștigător al turneului de la Halle (Germania) chiar înaintea debutului la Wimbledon, Jannik Sinner a ajuns la șapte victorii consecutive pe iarbă din tot atâtea meciuri disputate.
  • Actualul lider mondial a început cu meciuri relativ ușoare în compania jucătorilor Yannick Hanfmann și Matteo Berrettini pe care a reușit să-i învingă în patru seturi.
  • Meciul împotriva germanului a avut loc în turul inaugural și a durat trei ore. 6-3, 6-4, 3-6, 6-3 a arătat tabela. În schimb, împotriva italianului Berrettini a avut nevoie de trei tie-break-uri pentru a câștiga cu 7-6, 7-6, 2-6, 7-6.

Miomir Kecmanovic

  • Deloc rea replica sârbului Miomir Kecmanovic pe iarbă în 2024, acesta și-a trecut în palmares patru victorii în precedentele cinci dueluri. Două dintre aceste victorii au venit la Wimbledon 2024.
  • Debutul la Wimbledon 2024 a fost unul ușor, locul 52 ATP l-a învins în patru seturi pe indianul Nagal (73 ATP). Două ore și 40 de minute au fost suficiente pentru a câștiga cu 6-2, 3-6, 6-3, 6-4.
  • În turul al doilea, meciul a fost mult mai disputat, iar sârbul a trebuit să joace decisiv în disputa cu olandezul Griekspoor. A avut mereu puterea să revină de la 0-1 și 1-2 la seturi pentru ca în două ore și 54 de minute să câștige cu 4-6, 7-6, 1-6, 6-2, 6-3 în compania favoritului numărul 27.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri