Wimbledon

Rybakina vs Wozniacki - Ponturi Wimbledon - 06-07-2024

Elena Rybakina și Caroline Wozniacki, jucătoare din generații diferite, se vor lupta pentru un loc în optimile de finală de la Wimbledon, într-o partidă programată să se joace sâmbătă, în data de 6 iulie, nu înainte de ora 13:00.

Elena Rybakina hitting a return shot during

Ponturi pariuri și pronostic analizat Rybakina vs Wozniacki

Caroline Wozniacki are în spate un palmares uriaș, net superior adversarei sale, însă nu mai este de multă vreme o jucătoare cu pretenții la titluri, în ultimul timp având performanțe modeste. În schimb, Elena Rybakina este în acest moment văzută ca una dintre cele mai bune jucătoare din circuitul WTA, așa că avem mari pretenții de la aceasta. Nu spunem că va avea un meci facil, însă ne așteptăm ca jucătoarea din Kazakhstan să se impună în minimum de seturi, așa că pariem în consecință, la o cotă de 1.87 oferită de Betano.

Ponturi Rybakina vs Wozniacki

Betano
Betano

Rybakina vs Wozniacki

2-0 Rybakina

Betano Casino

444 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă acum

Rybakina

  • Este, după cum menționam, una dintre cele mai bune jucătoare ale momentului, care, în prezent, este superioară adversarei sale din punct de vedere al jocului, astfel că agențiile de pariuri au multe motive să o dea ca mare favorită în această partidă.
  • Jucătoarea din Kazakhstan, ocupantă a locului al patrulea WTA, și-a trecut opt titluri în vitrina personală, cel mai important venind chiar aici, pe iarba de la Wimbledon, în 2022, după o finală cu Ons Jabeur. Se mai poate mândri și cu o finală la Australian Open, pierdută în 2023 contra Arynei Sabalenka.
  • Elena Rybakina nu a întâmpinat nicio emoție în primul tur de la actuala ediție de Wimbledon, trecând lejer de Gabriela Ruse, în fața căreia s-a impus în minimum de seturi, cedând doar patru game-uri. A urmat apoi un duel complicat cu Laura Siegemund, câștigând cu 2-1, după mai bine de două ore de joc.

Wozniacki

  • Putem spune fără să stăm pe gânduri că este una dintre cele mai mari jucătoare din istoria tenisului, cel puțin din istoria recentă, care are în spate un palmares uriaș, însă care nu mai evoluează de multă vreme la un nivel grozav, motiv pentru care și porneste ca outsideră în acest duel.
  • Jucătoarea daneză, fostă ocupantă a locului 1 mondial, ocupă în prezent un modest loc 91 în clasamentul WTA. Aceasta a cucerit nu mai puțin de 30 de titluri de-a lungul carierei, cel mai important venind în 2018, la Australian Open, după o finală cu Simona Halep, cucerind primul și singurul titlu de Grand Slam.
  • La fel ca adversara sa, Caroline Wozniacki a început la Wimbledon cu un succes în minimum de seturi, trecând lejer de Alycia Parks, cu care a cedat doar două game-uri. A urmat apoi și pentru ea un succes în set decisiv, jucând cu Leylah Fernandez, pe care a eliminat-o după două ore de joc.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri