Wimbledon

Rybakina vs Svitolina - Ponturi Wimbledon - 10-07-2024

Miercuri, în data de 10 iulie, nu înainte de ora 15:30, se va juca un meci foarte interesant în sferturile de finală de pe tabloul feminin de la Wimbledon, în care protagoniste vor fi Elena Rybakina și Elina Svitolina.

Elena Rybakina hitting a return shot during

Ponturi pariuri și pronostic analizat Rybakina vs Svitolina

Într-adevăr, Elena Rybakina este o jucătoare mai bună, dacă ne raportăm la performanțele obținute de aceasta de-a lungul anilor, însă Elina Svitolina are multă experiență în spate, iar dacă ținem cont de forma arătată la Wimbledon, ne așteptăm să aibă un cuvânt de spus. Acest duel este greu de anticipat din punct de vedere al învingătoarei, fiind deschis oricărui rezultat, de aceea vom evita să pariem pe soliști și vom lua în considerare un pariu pe varianta “peste 19,5 game-uri”, la o cotă de 1.50 oferită de Betano.

Ponturi Rybakina vs Svitolina

Betano
Betano

Rybakina vs Svitolina

Peste 19,5 game-uri

Betano Casino

444 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă acum

Rybakina

  • Vorbim de una dintre cele mai bune jucătoare ale lumii, care, dacă ne raportăm strict la performanțele recente, putem spune că este peste nivelul adversarei sale, astfel că nu este de mirare faptul că bookmakerii o dau ca favorită în această înfruntare.
  • Jucătoarea din Kazakhstan, care în prezent ocupă locul al patrulea al clasamentului mondial, are în palmares opt titluri. Fără dubii, cel mai important a venit chiar aici, pe iarba de la Wimbledon, unde s-a impus în 2022, când câștiga primul său titlu de Grand Slam. A mai avut o șansă anul trecut, la Australian Open, fiind însă învinsă de Sabalenka în ultimul act.
  • Elena Rybakina a cedat un singur set la actuala ediție de Wimbledon, în runda a doua, cu Laura Siegemund. În rest, aceasta a trecut lejer de Gabriela Ruse, Carlone Wozniacki și Anna Kalinskaya, ultima fiind nevoită să se retragă la 1-0.

Svitolina

  • Per total, este o jucătoare cu un palmares mult mai bogat decât al adversarei sale, însă care nu a mai obținut performanțe notabile de ceva vreme, astfel că, după cum era de așteptat, pornește ca outsideră în această partidă.
  • Jucătoarea din Ucraina, care la un moment dat a atins locul al treilea mondial, se situează în prezent pe locul 21 în ierarhia WTA. Aceasta a cucerit 17 titluri în carieră, însă niciunul de Grand Slam, cea mai mare performanță a sa fiind calificarea în semifinale, pe care a bifat-o de trei ori, de două ori la Wimbledon și o dată la US Open.
  • Elina Svitolina, la fel ca adversara sa, a cedat doar un singur set în cele patru partide disputate la actuala ediție de Wimbledon, în duelul cu Magda Linette din primul tur. Au urmat apoi victorii în minimum de seturi cu Jule Niemeier, Ons Jabeur și Xinyu Wang.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri