Wimbledon

Rybakina vs Siegemund - Ponturi Wimbledon - 04-07-2024

Confruntarea dintre Elena Rybakina și Laura Siegemund este una programată să se joace joi, în data de 4 iulie, nu înainte de ora 17:30, aceasta contând pentru runda a doua de la Wimbledon.

Elena Rybakina hitting a return shot during

Ponturi pariuri și pronostic analizat Rybakina vs Siegemund

Elena Rybakina este cu siguranță o jucătoare mai bună, fiind net superioară adversarei sale din orice punct de vedere, așa că avem mari pretenții de la aceasta. Jucătoarea din Kazakhstan conduce cu 4-1 la meciurile directe, așa că avem motive să credem că se va impune și de această dată, însă nu oricum, ci ne așteptăm să câștige în mod clar. Așadar, vom miza pe varianta “sub 20,5 game-uri”, la o cotă de 1.45 oferită de cei de la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Rybakina vs Siegemund

Betano
Betano

Rybakina vs Siegemund

Sub 20,5 game-uri

Betano Casino

444 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă acum

Rybakina

  • Vorbim de una dintre cele mai bune jucătoare din circuitul feminin, care se menține de o bună perioadă în top 5 WTA. Este net superioară adversarei sale, depășind-o în mod clar la orice capitol, astfel că bookmakerii au toate motivele să o dea ca favorită certă.
  • Jucătoarea din Kazakhstan are în vitrina personală opt titluri, cel mai important al carierei venind chiar pe iarba de la Wimbledon, în 2022, când cucerea primul și singurul său titlu de Grand Slam. Aceasta se mai poate lăuda și cu o finală la Australian Open, disputată în 2023, pierdută contra Arynei Sabalenka.
  • Elena Rybakina are un moral foarte bun înainte de această confruntare, venind după un succes categoric obținut cu Gabriela Ruse, în fața căreia s-a impus în minimum de seturi, într-un meci în care a cedat doar patru game-uri.

Siegemund

  • Chiar dacă este o jucătoare mult mai în vârstă, care activează de mult mai multă vreme în circuitul profesionist, este mult sub nivelul adversarei sale din punct de vedere al performanțelor, așa că nu este de mirare faptul că pornește ca outsideră.
  • Aflată pe locul 72 în ierarhia mondială, jucătoarea din Germania nu a cucerit decât două titluri de-a lungul carierei, iar atunci când vine vorba de turneele de Mare Șlem, realizările nu sunt extraordinare, cea mai mare performanță a sa fiind calificarea în sferturile de finală de la Roland Garros, în 2020.
  • La fel ca adversara sa, Laura Siegemund a început cu o victorie în minimum de seturi la actuala ediție de Wimbledon, în primul joc trecând de Kateryna Baindl, în fața căreia a cedat doar cinci game-uri.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri