Wimbledon

Rybakina vs Kalinskaya - Ponturi Wimbledon - 08-07-2024

Confruntarea dintre Elena Rybakina și Anna Kalinskaya este una ce contează pentru faza optimilor de finală de la Wimbledon, aceasta fiind programată să se joace luni, în data de 8 iulie, nu înainte de ora 15:30.

Elena Rybakina hitting a return shot during

Ponturi pariuri și pronostic analizat Rybakina vs Kalinskaya

Diferența de valoare dintre cele două jucătoare este considerabilă, Elena Rybakina fiind superioară din multe puncte de vedere, așa că avem mari pretenții de la aceasta. Vorbim totuși de o câștigătoare de Grand Slam, care a triumfat chiar la Wimbledon, așa că avem încredere că va obține victoria în această înfruntare în manieră clară. Așadar, recomandăm un pariu pe un succes în minimum de seturi al jucătoarei din Kazakhstan, la o cotă de 1.72 oferită de cei de la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Rybakina vs Kalinskaya

Betano
Betano

Rybakina vs Kalinskaya

2-0 Rybakina

Betano Casino

444 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă acum

Rybakina

  • Vorbim de una dintre cele mai bune jucătoare din circuitul feminin, care, din punct de vedere al performanțelor, este peste nivelul adversarei sale, astfel că, după cum era de așteptat, pornește ca mare favorită la casele de pariuri.
  • Jucătoare din Kazakhstan, care în acest moment ocupă treapta a patra în clasamentul WTA, are opt titluri în vitrina personală. Fără dubii, cel mai important al carierei sale este chiar cel obținut la Wimbledon, în 2022, când o învingea pe Ons Jabeur și punea mâna pe primul său titlu de Mare Șlem. Aceasta a disputat și o finală la Australian Open, în 2023, pierzând însă cu Aryna Sabalenka.
  • Elena Rybakina a început bine la actuala ediție de Wimbledon, cu un succes în minimum de seturi contra Gabrielei Ruse, trecând apoi de Laura Siegemund în trei seturi, pentru ca în cele din urmă să se impună cu 2-0 în duelul cu Wozniacki.

Kalinskaya

  • Este o jucătoare modestă, care nu se poate compara cu adversara sa, fiind mult sub nivelul acesteia din toate punctele de vedere, astfel că bookmakerii au toate motivele să o dea ca outsideră în această confruntare.
  • Rusoaica, aflată în prezent pe locul 18 în clasamentul mondial, se poate mândri cu faptul că a pus mâna pe un singur trofeu WTA în carieră, însă la un turneu de 125 de puncte. La nivel de Grand Slam, cea mai bună performanță a sa a venit la începutul anului, la Australian Open, unde atingea în premieră sferturile de finală.
  • Interesant este faptul că Anna Kalinskaya este fără set pierdut la actuala ediție de Wimbledon, aceasta trecând pe rând de Panna Udvardy, Marie Bouzkova și Liudmila Samsonova, în duelurile cu acestea cedând 18 game-uri.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri