Wimbledon

Rune vs Seyboth Wild - Ponturi Wimbledon - 04-07-2024

Joi, în data de 4 iulie, nu înainte de ora 16:30, Holger Rune va da piept cu Thiago Seyboth Wild, într-o partidă ce contează pentru turul al doilea de pe tabloul masculin de la Wimbledon.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Rune vs Seyboth Wild

Holger Rune este cu siguranță un jucător mai bun, dacă ne raportăm în special la performanțele obținute de acesta în carieră, așa că ne așteptăm să facă o impresie bună în acest duel. Danezul are un moral bun după succesul din primul tur de la Wimbledon, astfel că avem motive să credem că se va impune în mod clar și de această dată, așa că vom miza pe o victorie în minimum de seturi a acestuia, la o cotă de 1.78 oferită de cei de la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Rune vs Seyboth Wild

Betano
Betano

Rune vs Seyboth Wild

3-0 Rune

Betano Casino

444 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă acum

Rune

  • Dacă ținem cont de faptul că are mai multe titluri în palmares, dar și de faptul că a adunat mult mai mulți bani din premii decât adversarul său, este cât se poate de clar că este un jucător mai bun, astfel că nu este o surpriză faptul că pornește ca favorit la casele de pariuri.
  • Danezul a cucerit patru titluri de-a lungul carierei, cel mai important venind la turneul de la Paris, în 2022, după o finală cu Novak Djokovic. De atunci, acesta a mai disputat două finale la turnee Masters, ambele pe zgură, în 2023, pierzând cu Rublev la Monte-Carlo și cu Medvedev la Roma.
  • Holger Rune, care anul trecut a atins în premieră sferturile de finală de la Wimbledon, a început perfect la actuala ediție a turneului londonez, în primul joc trecând lejer de Soonwoo Kwon, pe care l-a învins în minimum de seturi, cedând doar nouă game-uri.

Seyboth Wild

  • Este un jucător modest, care, chiar dacă este mai în vârstă și joacă de mai multă vreme în circuitul profesionist, este sub nivelul adversarului său din multe puncte de vedere, astfel că bookmakerii au motive să îl dea ca outsider clar.
  • Brazilianul, aflat în prezent pe un modest loc 74 în clasamentul mondial, nu a cucerit decât un singur titlu până acum. În 2020, acesta atingea finala la turneul de la Santiago, din Chile, acolo unde reușea să treacă de Casper Ruud în trei seturi.
  • Thiago Seyboth Wild a avut mari emoții în primul meci de la actuala ediție de Wimbledon, trecând în cinci seturi de Paul Jubb, după patru ore de joc, atingând astfel turul al doilea al turneului pentru prima dată în carieră.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri