Wimbledon

Rune vs Halys - Ponturi Wimbledon - 06-07-2024

Sâmbătă, în data de 6 iulie, nu înainte de ora 13:00, se va juca partida dintre Holger Rune și Quentin Halys, aceasta contând pentru runda a treia de pe tabloul masculin de la Wimbledon.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Rune vs Halys

Dacă ținem cont de performanțele obținute de cei doi jucători în carieră, putem spune fără să stăm pe gânduri că Holger Rune este un jucător mai bun, care, de asemenea, stă și mult mai bine în clasamentul mondial. În mod normal ar trebui să se impună, însă mizăm pe faptul ca Halys va avea și el un cuvânt de spus, venind după un succes important contra lui Khachanov, așa că are un moral bun. Așadar, mergem pe varianta “peste 34,5 game-uri”, la o cotă de 1.41 oferită de cei de la Betano.

Ponturi Rune vs Halys

Betano
Betano

Rune vs Halys

Peste 34,5 game-uri

Betano Casino

444 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă acum

Rune

  • Dacă ținem cont de performanțele obținute de acesta în carieră, de banii adunați din premii, dar și de faptul că stă mult mai bine decât adversarul său în clasamentul ATP, nu este o surpriza faptul că pornește ca favorit cert la casele de pariuri,
  • Jucătorul danez, care în acest moment ocupă treapta a 15-a a clasamentului mondial, are patru titluri în vitrina personală, cel mai important venind la Mastersul de la Paris, în 2022, când îl învingea pe Djokovic în finală. La nivel de Grand Slam, acesta nu a depășit niciodată sferturile, pe care le-a atins de trei ori, de două ori la Roland Garros și o dată la Wimbledon.
  • Holger Rune a avut parte de un start foarte bun la actuala ediție a turneului londonez, în primul joc trecând lejer de Soonwoo Kwon, în fața căruia s-a impus în minimum de seturi, cedând doar nouă game-uri, urmând apoi un succes în patru seturi cu Thiago Seyboth Wild, în care a revenit de la 0-1.

Halys

  • Chiar dacă este un jucător mai în vârstă și joacă de mai multă vreme în circuitul profesionist, nu putem spune că are mai multă experiență, în condițiile în care nu se compară cu adversarul său din punct de vedere al performanțelor, astfel că bookmakerii au toate motivele să îl dea ca outsider.
  • Francezul în vârstă de 27 de ani, care se situează pe un modest loc 220 în clasamentul ATP, nu a câștigat niciun titlu în carieră, ba mai mult, nici măcar nu a atins vreo finală vreodată. Evident, și realizările sale la nivel de Grand Slam sunt modeste, la actuala ediție de Wimbledon atingând doar pentru a doua oară runda a treia.
  • Quentin Halys, care vine din calificări, a început cu un succes în minimum de seturi pe tabloul principal, în primul joc trecând de Eubanks, urmând apoi o victorie în cinci seturi în duelul cu Khachanov.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri